|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Multimedia room - komponente ?
Lijepi pozdrav SVIMA ![]() Naime radim na jednom projektu - opremanju informatičke učionice, komponentama koje su neophodne da bi ta učionica bila - pretvorila se u multimedijalnu prostoriju za razne namjene ( prvenstveno edukaciju i prezentaciju ) ! Sto se tice računala, ona su obezbjeđena i vec se nalaze u učionici ( ukupno ih je 20 ). Ono sto me najviše interesuje i ono sto je moja zelja i zapravo javljanje na forum jest da ostale komponente koje bi se trebale pojaviti u toj ( multimedijalnoj sobi - učionici ) nisam u potpunosti definirao. Tragao sam bespućima interneta, dakako našao dosta toga korisnog, ali vjerujem kako je ovo jedan vrlo validan oblik preporuke, mozda cak i iz prve ruke! Ono sto bih Vas, srdačno zamolio jeste da mi pomognete u preporuci odredjenih komponenti ili cak dodavanje pojedinih. Što se budžeta tice on i je i nije ograničen, pa bih prvenstveno bilo primaran bestbuy, no kazem da ne mora biti ! One komponente koje sam ja do sada "ulovio" - pronasao na internetu a smatram ih potrebnim za jednu ovakvu prostoru su sljedece : Camera Projector Server computer LCD TV Smart Board Printer Nadam se da sam pogodio temu i da sam na pravom mjestu to napisao - odnosno postavio! Hvala Vam unaprijed za prijedloge ! ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|