Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.11.2011., 13:36   #1
°kabel listrik°
Premium
Moj komp

°kabel listrik°'s Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Multimedia room - komponente ?

Lijepi pozdrav SVIMA

Naime radim na jednom projektu - opremanju informatičke učionice, komponentama koje su neophodne da bi ta učionica bila - pretvorila se u multimedijalnu prostoriju za razne namjene ( prvenstveno edukaciju i prezentaciju ) !
Sto se tice računala, ona su obezbjeđena i vec se nalaze u učionici ( ukupno ih je 20 ).
Ono sto me najviše interesuje i ono sto je moja zelja i zapravo javljanje na forum jest da ostale komponente koje bi se trebale pojaviti u toj ( multimedijalnoj sobi - učionici ) nisam u potpunosti definirao. Tragao sam bespućima interneta, dakako našao dosta toga korisnog, ali vjerujem kako je ovo jedan vrlo validan oblik preporuke, mozda cak i iz prve ruke!
Ono sto bih Vas, srdačno zamolio jeste da mi pomognete u preporuci odredjenih komponenti ili cak dodavanje pojedinih.
Što se budžeta tice on i je i nije ograničen, pa bih prvenstveno bilo primaran bestbuy, no kazem da ne mora biti !

One komponente koje sam ja do sada "ulovio" - pronasao na internetu a smatram ih potrebnim za jednu ovakvu prostoru su sljedece :

Camera
Projector
Server computer
LCD TV
Smart Board
Printer

Nadam se da sam pogodio temu i da sam na pravom mjestu to napisao - odnosno postavio!

Hvala Vam unaprijed za prijedloge !

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno