|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Da li netko ima ideju kako bežično putem WiFi-a povezati prijenosno računalo (laptop sa win ili možda čak android ili iOS based računalo) sa Televizorom tako da dobijem clone desktopa na TV-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Zašto baš WiFi ? Imaš AV transmiter / reciver kompleta, ali za WiFi mi ne pada ništa na pamet
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Koji bi to bili kompleti i da ima u Hr za nabaviti? Iako, prvotna zamisao je preko wifi-a jer bi TV htio na mrežu staviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Možeš streamati preko DLNA standarda, i postoje desktop kartice sa wi-fi receiverima koje clonaju sliku (vidio sam na guru3d). Ali za laptop i da tv bude istodobno na wi-fi mreži mislim da ne postoji rješenje. Jedino ako negdje postoji neki wireless HDMI odašiljač i receiver, pa je tv još paralelno spojen na wi-fi preko drugog standarda. Možda postoje neki USB 3.0 - HDMI konverteri koji to mogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Svašta možda postoji, tražim neko RJEŠENJE ![]() Ali, hvala na pokušaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Postoji DisplayLink način wifi prijenosa slike, samo ne znam kako sa TV-om radi. Inače, mi to koristimo za projektor. Dobavljivo je u HR i košta 1,5k kuna. Taj par usb-ova prijenosi samo sliku, tako da wifi kartica na TV-u ostaje slobodna za spajanje na tvoju wifi mrežu. Naravno, ako ti TV podržava DisplayLink. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|