|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Mede8er povezivanje
Ovako, imam Mede8er multim.player s componentnim izlazom i HDMI-jem, tv 32LG200 s SCART, HDMI i componentim ulazima te pojačalo/kućno kino LG FBD103 s komponentnim i SCART izlazom. Moj problem je u sljedećem, MM player povezujem putem HDMI klabla na tv i ta veza radi odlično, problem je što ne znam kako povezati s kućnim kinom, odnosno, na koji način transportovati zvuk do kućnog kina. Kućno kino ima opciju TV to Audio ali mi to prenosi samo zvuk s kablovske televizije bez obzira koji priključni ulaz sam odabrao (na tv-u biram između zemaljske mreže, HDMI 1, HDMI 2, RCA itd). Ukoliko neko bolje razumije ove konekcije molim za pomoć. Unaprijed zahvaljujem, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da ne pišem na široko kako i zašto, evo jedino rješenje: Nabavi 3.5 stereo jack (klinke) - chinch kabel. Po manualu k. kina se nevidi jeli 2.5 ili 3.5 PORT IN konektor. Spoji taj PORT IN i L/R Audio out sa Mede8er - a, odaberi Input > Portable. http://www.mede8er.org/artwork/USER_..._user_rev6.pdf http://www.lg.com/my/support/product...oduct-profile# |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A da MM player priključim putem komponentnog izlaza na komponentni kućnog kina te onda kućno kino putem SCART-a na TV? Ovo me baš frustrira, heheheh.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Da bi to mogao učiniti, morao bi na kućnom kinu imati ulaze, a ti imaš izlaze. Sve da imaš i ulaze, i onda se spajati SCARTOM na telku, i zanemariti pritom HDMI... Nema to smisla, jednostavno nema.
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
A da, component ne prenosi zvuk ![]() Zadnje izmijenjeno od: fluidni. 01.12.2011. u 15:56. Razlog: Skontah kasno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ne bih se htio miješati, rješenje imaš, nekoliko ljudi ti ga je reklo, a ti kako hoćeš. Ako ti baš toliko smeta jedan kabel koji ćeš utaknuti s prednje strane, onda kupuj ubuduće uređaje koji nisu samo vizualno dopadljivi nego imaju i poneki konektor viška, bar jedan optički ulaz i bar jedan set analognih činčeva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|