|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
WMM nema transitions
pozdrav svima, -->
imam XP SP3, prvi put sam htio nešto prijatelju s mojim Windows Movie Makerom, ali sam ustanovio da u ''View video effects'' ima samo dvije stavke, a u ''View video transitions'' nema niti jedna ! U prijatelja (ima sve stavke) (SP2 ) sam u Program Files iskopirao mapu Movie Maker i zamijenio je s mojom, ali i dalje je sve po starom. S weba sam skinuo WMM za XP i instalirao, ali i dalje ništa. Reinstalirao sam XP pomoću ASR (Automated System Recovery, to je onaj F2 prilikom boota), i daje nema onih ''transitions''. Molim pomoć... ako ne, morat ću na Premiere ili ako je izašlo štogod free... pozdrav svima,
imam XP SP3, prvi put sam htio nešto prijatelju s mojim Windows Movie Makerom, ali sam ustanovio da u ''View video effects'' ima samo dvije stavke, a u ''View video transitions'' nema niti jedna ! U prijatelja (ima sve stavke) (SP2 ) sam u Program Files iskopirao mapu Movie Maker i zamijenio je s mojom, ali i dalje je sve po starom. S weba sam skinuo WMM za XP i instalirao, ali i dalje ništa. Reinstalirao sam XP pomoću ASR (Automated System Recovery, to je onaj F2 prilikom boota), i daje nema onih ''transitions''. Molim pomoć... ako ne, morat ću na Premiere ili ako je izašlo štogod free... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|