|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pitanje oko punjenja laptopa
Jeli dobro držati laptop stalno priključen na struju , čak i kad mu je baterija puna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Bateriji nimalo ne smeta što je laptop stalno priključen na struju, što se toga tiče nemaš brige a dobro i dođe kod naglog ili iznanadnog nestanka struje. Ono što smeta bateriji je toplina koju generira laptop pa se ona prenosi na bateriju i šteti ćelijama. Znači sve ti ovisi gdje i kako ti je baterija pozicionirana na laptopu, ako je hladna, mlaka - ostavi je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Hitno mi je potrebna pomoć. Imam ASUS EEE 1005 hag koji nije imao nikakvih problema sa punjenjem. Puna baterija držala oko 6 sati. Pošto sam morao reinstalirati Windows, odmah nakon toga, više ne puni, iako piše (chargihg), a čim se skloni sa punjača odmah se gasi. Molim da mi neko pomogne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hajde probaj sa nekim live OS-om probati punjenje, pa javi kako je proslo.
![]() |
#6 |
Guest
|
Ma moja vise ne drzi ni sat vremena...morat cu i bateriju novu kupovat..DELL, ja sam je doma drzala pod strujom, a navodno da to nije dobro.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|