|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo kako iscjediti performanse iz FX serije
vjerovatno vas neki znaju za ovu foru, al za one koji ne znaju... potreban je riva tuner kojeg možete skinit sa http://www.guru3d.com/rivatuner/ i u njemu podesiti u dx3D tweaks/shaders/override pixel shader version i tamo stavite na 1.1 što če drastično povečati performanse u igrama uz malo manju kvalitetu slike(voda) nisam imao vremena testirati, kad testiram postat ču rezultate ![]() EDIT: stavite 1.4 shader verziju jel če igre izgledati jadno Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 27.06.2005. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Hm... ja sam primjetio tu opciju u Riva Tuneru dosta davno... i isprobao sve opcije... ali mi igre nisu radile dobro s time... grafika je bila sva strgana... teksture blijede... i tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
I ja sam sada probao... radi dobro... Jedino... mislim da tu nema nikakvih promjena u igrama poput HL2 i riddicka jer HL2 automatski natjera FXice da rade u DX8.1, a u ridicku u opcijama mozes birat koje shadere hoces koristit... tak da to dodje na isto... Poboljsanja bi moglo biti jedino u nekim DX9 igrama, koje nemaju opciju podesavanja shadera... ali je pitanje da li bi takve igre radile dobro sa starim shaderima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa valjda bi radile...ako mogu raditi stara gf4 Ti serija sa 1.4 shaderima može i FX-ica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|