|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() ' Dragi moji Dremelator moderi i slicne vrste kreativnih zanesenjaka. Nedavno procitah vas uvod od Dremelingu i fino mapiram tri imena : Pevec,Baumax i Bauhaus misleci kako su to sigurne destinacije za nac nozice/kotacice za rezanje. I danas uz spartanski bikerski trening od Brezica, misleci kako cu se postediti voznje autom drugi dan - kad smo vec izasli nach alte Samoborska rekoh 6-ici ljudi koji su se vracali samnom mokri ko misevi od kise i blata : "Moji forumasi pouzdano tvrde kako u sve spomenute tri hiže ima za kupit tih nozica/kotacica za rezanje" Fino sam se nasanjkao ![]() U Peveceu me gledaju kao kretena, jedan drugog konzultira = 0 points. Tip koji radi nikad nije cuo uopce za Dremel. Baumulac = 0 Tamo se vrlo ljubazno angazirao tip, sve pregledao = 0 points Imali su neki set za finu obradu ali nema nozica za rezanje ![]() Bauhaus je imao neki model Prons? (ma nisam ni obracao paznju) uglavnom, nije bilo solo za kupiti nozeva za rezanje. Na kraju mi kaze tip u Bauhausu da on misli da tog ima u Chipoteci. Sunce li vam %$#*&$ modersko, po vasim komentarima covjek bi zakljucio da se ti nozici prodaju tamo frekventno i da nema nikakvih enigmi. Jel to danas bio neki Twilight Zone tamo, jer sam zbilja dobrih 20-tak minuta sve pregledao i nista. Pa kako je moguce cak i ako nemaju da nemaju blage veze o istim nozicima a kamoli Dremelu kao takvom :confused: Grrrrrrr ! :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Sunce li vam (%#*$) Dremelovsko
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ajde probaj trazit set nozeva (cuttnig wheels) za biaks! mozda ce razumit! dremel kao izraz ti jako malo ljudi koristi, ja sam za to ime cuo jedino ovdje na forumu! ![]() e, da mislim da ti toga ima u merkuru al fakat nisam siguran!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
bycod
|
Re: Re: Sunce li vam (%#*$) Dremelovsko
Citiraj:
hmn onak da ...... bar kada sam ja zadnji put bio u bauhausu bilo ej toga ...... nemora biti noz bas od "dremela" nego uzmes potoroseni jedan i trazis nesto slicno tome puno veci uspijeh nego da trazis nozeve za dremel....
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Re: Re: Re: Sunce li vam (%#*$) Dremelovsko
Citiraj:
Daleko od toga. Jos sam ja njima i objasnio kako se recentno koristi za obradu kucista, znam da ta alatka se koristi u mnogim zanatima posebno sam vidio za fine obrade drveta. Rekao sam da samo trazim nozice/kotacice za rezanje i da uopce nije vazna firma, ali danas je bio izgleda cudan dan. U Bauhausu se cini danas nije bilo nicega, jer je bilo jaaako puno praznih "vjesalica" za artikle te namjene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Čudno znam kad sma radio tamo na invenutri da su imali takvih stvari na tone.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Pa...samo da pitam, gdje je taj Merkur (hvala na terminologiji zapisao sam za biaks) i jel Chipoteka isto mitsko mjesto gdje imaju pa nemaju tu "egzotu" ![]() Otako su se "preuredili" nisu mu vsec dragi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
jedan merkur je tamo kod autobusnog kolodvora (ako se ne varam), a postoji i jedan u samoboru ![]() ovdje u samoboru provjereno nema kotacica ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
merkur ti je u sesvetama dolje na obilaznici! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a hebi ga.. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima 100% u chipoteci. Ne od dremela nego od proxcona ili tak nešt slično. Imaju od reznih ploča do onih za poliranje i ine radnje.
![]() |
#12 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u svakom od ovih sta si nabrojia imas djelova za dremel za bauhaus konkretno nisam 100% siguran jer nikad nisan bija tamo ali oni su prije drzali bas dremel djelove medjutim presli su na neku zamjenu a neman pojma je li to jos drze u baumaxu u varazdinu imaju nastavke, proizvodjac je onaj "ok" i baumaxu to zovu set za graviranje. ako im kazes dremel nemaju pojma sta je to u pevecu takodjer nemaju pojma sta je dremel ali nesto nastavaka imaju. zaboravija san kako oni to zovu, uglavno nadji dremel i pitaj nastavke za to. meni su u pevecu i u splitu i u varazdinu nasli plasticnu kutijicu s hrpetinom nastavaka u chipoteci vec dugooo nisan bija ali kad san je zadnji put posjetija imali su nekoliko razlicitih dremela ali su slabi sto se nastavaka tice. kutijica s nozevima i jos par sitnica kostala je priko 200kn a unutra ima jedno pet puta manje stvari nego u ovoj iz baumaxa (cca 160kn) i jedno 10 puta manje stvari od ove iz peveca koja je kostala oko 200kn i da jos napomenem da u pevecu i baumaxu to narucuju u malim kolicinama pa im cesto nestane i moras cekat da opet dobiju (to je nesto sto sam sam primjetija da ne bi ispalo ...)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|