|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
![]() Bok, trebam informaciju gdje se kod nas mogu kupiti dijelovi za mobitele, konkretno me zanimaju mikrofoni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ebay
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ja sam odavde uzeo za nokiu 5800 dijelove, došli naravno svi novi i valjaju http://stores.ebay.com/Etrackonline?_trksid=p4340.l2563 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nisam našao na eBay-u, treba mi za Idream G01, kopija HTC-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ni nećeš jer se ne radi o brand name mobitelu nego o kineskoj kopiji. Valjda ti je sad jasno zašto je tako jeftin.
![]() |
#6 |
Registered User
|
valjda i za njih postoje dijelovi, da li netko u Zagrebu prodaje mikrofone za mobitele? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ne paše svaki mikrofon na svaki mobitel. Obzirom da imaš jeftinog kineskog klona, vjerojatno ne paše nijedan od brand name modela. Ako tome dodamo da vjerojatno nema ni službenog servisa, onda si pušiona. Pa ti i dalje kupuj jeftino kinesko smeće.
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a jesi mu pobogel..a kaj ovi mobiteli koje mi imamo, to se radi u Minkenu ? isti k ko ovo njegovo , samo imamo vecu podrsku. men4bet - moj savjet, probaj nac neki (veci) privatni servis, odnjet mobitel i pitat jel mogu kaj .. po nekoj logici u tom mobitelu nisu neki IZMISLJENI djelovi nego je sve to tu negdje , vjerovatno pase mikrofon ili zvucnik slicnih dimenzija s nekog drugog mobitela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
tako i ja mislim, više manje se svi mobiteli danas rade u Kini... |
![]() |
![]() |
|
|