|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
MSI WIND U100, što nakon njega
Molio bi za preporuku: Vec par godina imam MSI WIND U 100 s 2GB, izmjenjenom wifi karitcom (stavio sam dell, da mi radi hacktinosh) i vecim diskom. Imam ga priliku prodati za 200 EUR-a i sada gledam, kakav netbook da kupim do 13.3 inca, sto laksi, i ne za vise od 3500 kn, a da to ipak bude kvantni pomak od WIND-a. Ustvari sam sa WIND-om zadovoljan jer sam nedavno rjesio i ventilator, pa je tih, ali eto gledam da li ima neki novi best buy, kao sto je nakad bio WIND? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj Lenovo E325
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Slažem. AMD je way to go na kojem se može i dobro zaigrati (doduše starije naslove, ali ko stvoren je za recimo ljetne mjesece za ubiti vrijeme između kupanja i tulumarenja). Sve je stvar tvojih potreba. Neki veći pomak nećeš vidjeti baš u tom cjenovnom razredu. Za bilo kaj više ćeš morati čekati neko vrijeme ili jednostavno dati (zamjetno) više novaca za neki intelov (jači CPU) ili AMD-ovu alternativu (jača grafika), a da to sve ne troši puno i da ti baterija drži ~5 sati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|