|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
amd a64 konfa do 5000 kn
jel bi ovo poslužilo da zavrti koju dobru igru ili da posluži kod "rada" na kompu??? CPU AMD Athlon64 3200+ BOX (64-bit, integ. mem. kontr., 512K L2 on-chip cache), Socket 939 Gainward Ultra/1980 TV/DVI/DVI Golden Sample, GeForce 6600GT, 256MB, TV-out, Dual DVI-out, PCI-X MB GIGABYTE K8NU-SLI, Socket 939, NVIDIA nForce4 SLI, 4 x Serial ATA II, 4 x Serial ATA, SATA RAID, UDMA133, 2PCI, 2PCI-E x1, 2PCI-E x16, 4DDR (Dual Channel, 400/333/266MHz), 8-channel Sound (with Universal Audio Jack, UAJ), SPDIF in/out (coax), Dual Gigabit LAN, 2 x IEEE 1394b FireWire (up to 800Mb/s), nVidia FireWall (ActiveArmor support), USB2.0, ATX DDR 512 MB 184 pin, 400MHz, SuperRAM, KINGMAX CODEGEN midi tower 6097-C9, (BRIZA), 400W, P4, USB+FAN,sivo; ručke; dva plavo osvijetljena ventilatora,preko 4300 rupica za hlađenje na gornjem poklopcu; 495x195x430; 5.25"x4,5.25"x4 (hidden),3.5"x1, 3.5" (hidden)x2 vaš odgovor je....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
moj odgovor je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sve je dobro samo bi mogao uzet neko kvalitetnije napajanje jer ti codgeni bas nisu pouzdani. Uzmi si nesto tipa tagan, fortron, ili chiftek, jer bolje ti je da das malo vise love za kvalitetno napajanje nego da ti ovaj codgen crkne i povuce pol kompa sa sobom u grob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Imaš dobre Chifteke. Oko 350 kn koje je dosta veliko, kvalitetno i dobro izgleda. Po meni najbolji omjer cijene i kvalitete. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni se sviđa neko iz Thermatalke Soprano serije,traži kućište u linksu ima u imenu W ja mislim,to ti ima i plexi stranicu..... Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 24.06.2005. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Konfiguracija mi djeluje dobro izbalansirana samo mi je tih 512 Mb DDR-a malo, definitivno probaj "ubaciti" jos 512Mb... Sto se tice kucista stvar je osobnog ukusa i odabira... ja recimo preferiram Chieftec, Antec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spermich Termich
|
imam stari hard i ne namjeravam kupovati novog
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ako je 256 ddr3(tj ddr2) je bolje njega kupit...ako je obican ddr bolje je uzet 128 ddr3-a inace trek koja je serija?barica i hitaci su skoro pa isti hitaci je nes brzi al ne i tisi i hladniji...by the way inace i ja sam razmisljao nadogradnju sa jos 160-200 gigi a hitaciji su mi cesto prolazili kroz ruke i mogu rec da su dobri...al vise preferiram baricu zbog neunistivosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
moja barica je ST312O026AS i toplija je od hitachija puno, glasnija isto, hitachi je HDT722516DLA380, to je onaj sataII novi iz linksa, kad sam ukljucio AAM ( KOJ SEAGATE BTW. NEMA) preoprodio sam se vec na prvom stupnju prjelaza DISK POSTAJE NECUJAN! a to da je brzi, to je 5--6 MB/s u testovima, real life nema razlike.
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Upitno je koliko je za oc dobro tih 256Mb (odnosno koja je memorija gore) te kolika je iskoristivost 6600GT i 128bit sabirnice prema toj kolicini memorije pa samim time i kakvi su rezultati u igrama... Vjerojatno oko 2-3% bolji, mozda i 5% u Pacific Fighters-u i slicnim "memorije gladnim" igrama...Makar (ako me sijecanje dobro sluzi) doticna kartica je u nekim testovima (igrama) bila nesto sitno sporija od 128 Mb verzije no u nekim i brza ...Tako da zakljucno IMO ako ti tih 200 Kn razlike u cijeni nis neznaci uzmi ovu od 256Mb. To je vjerojatno nesto slicno ovome: Gainward Ultra/1980 TV/DVI/DVI Golden Sample, GeForce 6600GT, 256MB, TV-out, Dual DVI-out, PCI-X 1630Kn OT: @Trek nemoj da te RAK cuje... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
the luda ribetna
|
opet glupe usporedbe sata 2 i sata 1...sa svakom serijom ide nesto novoga...al je pitanje dal se isplati...jer 100% nije usavrseno tak?isto kao i ncq i driveri ![]() a od barice da je nes tise...to moram vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
bah gle ja sam noise freek ak ti ja kazem da je tise tise je ![]()
![]() |
#18 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() al evo ak ti tak kazes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |