|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Wireless tipkovnica i miš preporuka
Pozdrav, molio bih preporuku za kvalitetne miš i tipkovnicu, wireless, poželjno isti proizvođač. Tipkovnica full size, barem bijelo svijetlo, mehanička i da nema problema s ulaskom u BIOS. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja sam bio nasao napokon (low key) tipkovnicu koja mi odgovara. Ali je izgleda nema vise nigdje sa hrvatskim layoutom/slovima. Dell Premiem Collaboration KB900, bežična, UK/HR, ![]() *Ova je stvarno kvalitetna od aluminija, i ima nelos taktilni osjecaj. Ako itko zna bilokoju slicnu koja je low key a koja nije od nekvalitetne tj. plastike da se uvija (kao vecina) i da je sa HR slovima. Ili gdje u nas ima kupit jos uvjek ovu s HR layoutom ! Nek javi.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Cekiraj Cherry KC6000. Nije bezicna al sve ostalo bi ti odgovaralo. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mall.hr ima sigurno sa HR slovima, za ostale ne znam - https://www.mall.hr/misevi-i-tipkovn...ug&s=mx%20keys |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo neka trazi sljedeci product code, mozda ga ima i u drugim trgovinama: Graphite Croatia-Slovenia Keyboard only: 920-011591 Ja sam je uzeo u Sancti prije godinu i pol. MX Keys S tvornicki ima HR jezik samo u crnoj boji, pa se nemoj zaletiti sa bijelom. Ovo u Mallu je dosta dobra cijena.
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koristim je i ja, nebi rekao odlicna, rekao bih okej, nema nogice za podignuti, al ima za isprintat. Tipke su os binded, to me zivcira, i nema onboard memory jer ne funkcionira bez appa. F tipke nisu razdvojene. Ali okej tipkovnica, ns chattera za razliku od nekih pa ajde. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Premium
|
Zasad mi ova jedina izgleda od ovih sa HR slovima kao OK. Cinimise da ima aluminijsko kuciste, to je dobro. Inace ovako slicnih ima po amazonu i drugdje, odlicnih, ali rijetko da ima di kakava kvalitetna/sturdy slim sa HR podrskom. A evo vidim ima ova Cherry u MALL-a za 70eur ... Citiraj:
|
|
|
|
#9 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Plastika al cvrsta , ne uvija se (upravo tipkam po njoj). Alternativa bi bila KW X ULP (aluminij, mehanicke tipke, pozadinsko osvjetljenje) ali cijena je prepaprena za moj ukus. Ja sam iskesirao 40 Eura za nju pred godinu i pol. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
Jel postoji igdje u nas KW X ULP Cherry, sa HR layoutom ?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|