|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hard reset
Nadolazeci FPS, PC ony, singleplayer only, novi engine prilagoden mogucnostima modernih gamerskih strojeva. "Our engine was built with one thought—to be used in a first-person shooter that uses lots of physics and destruction, with outstanding graphics and also optimized to do the job well," Michal Szustak, CEO of developer Flying Wild Hog, told Gamespot. "There are many games published on PCs that are just ports from consoles, and we all know that today the power of a current-gen console is similar to a four- to five-year-old PC." Link Nisam mogao nac da vec postoji tema za ovu igru pa ak postoji sry.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vidio sam već prije trailer, uglavnom ok izgleda, možda me malo jedino iritira što neće biti multija, jer baš ne vidim point raditi igru u kojoj nema MPa lol Sad se samo strpit par dana da izađe i probat ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Probah, oduševljen sam. Grafika i napucavanje te cyberpunk svijet je strava. Jedva čekam da probam full verziju. Posebno su me se dojmila oružja. Ima ih samo 2, ali se modificiraju u razne nadogradnje. Nešto slično kao što je bilo u Star Wars: Republic Commandou samo puno puno naprednije. Još jednom napominjem grafika i fizika na mjestu, na mojoj konfi leti 1280x1024, sve opcije na ultra, bez AA na oko 50ak FPSa. Dropova uopće nema, loadinzi 5sec. Polažem visoke nade u ovo. ![]() Tako se prave PC ekskluzive! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Igra je prava Old School pucacina ali skladu sa sadasnjosti. Koliko sam skuzio bit ce horde svakakvih robota od najmanjih pa do predimenzioniranih mrcina. Za igru ne treba najnoviji ili najjaci GPU ali je Quad core CPU obavezan za igranje na max detaljima. Dualci imaju pad perf. od preko 20% sto ne znaci da se na njima nece moc naigrat. System Requirements Minimum: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 Memory: 2 GB Hard Disk Space: 4 GB free hard drive space Video Card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better DirectX©: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Recommended: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz Memory: 3 GB Hard Disk Space: 4 GB free hard drive space Video Card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 or better DirectX©: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.09.2011. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Mene ovo podsjeća na Quake. Predobro! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
GPU & CPU performance test Igra je stvarno dobro optimizirana tako da jedna 5770 moze tad sasvim dobru grivost u 1920x1080 i to sa MLAA. Jedino uvjet je bilo kakav quad procesor. Igranje sa starijim kartciama isto nije poroblem osim sto se eventualno mora odrec aa. Meni je igra super zabavna i ima pravi oldschool feeling. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Da, igra je dobro optimizirana. I ok je igrivost. Uzor za igru im je bio Serious Sam. Tako da na momente ima hrpa neprijatelja. Nema uglavnom nikakvog taktiziranja, opalis po njima i maknes se kad oni pucaju po tebi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nakon sat i po, dva igranja mogu potvrdit da je optimizacija na zavidnom nivou! na konfi iz siga igram na 1024x768, aa 2x, af 8x, detalji na max. i sa hrpom neprijatelja odjednom na ekranu i explozijama, sve leti, nema dropova, usporenja... atmosfera gibsonovsko/dickovska, čitaj: predobra. nedotatak multija me ne dira ni najmanje, svaka čast autorima!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|