|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Neobični miševi
Pozdrav! ![]() Mislim da nema slične teme, pa otvaram ovu. Gdje ima kod nas za nabaviti ovakvih miševa? Da su opaljenog dizajna, čudnih boja, s nekim čudnim uzorkom, al da valjaju, naravno. Vidjela sam ih jednom u Elipsa, još davno, više ih nemaju. Sve koje nalazim su obični sivi ili crni, eventualno se nađe neki u boji. Jedino slično što sam našla je bio neki ružni kičasti, s crveni dijamantićima. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
U ADM-u imaju Disney program, pa ima i nekoliko miševa (ne znam tko im je pravi proizvođač): http://www.adm.hr/index.php?cPath=25...page=1&sort=3a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ovaj zadnji sam vidio uživo kaj je napunjen s vodom ![]() ima ga za kupit u westgate-u u profilu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ovaj zadnji je prije dosta godina Amex dijelio ako si sa Blue revolving karticom uzeo i citac kartica... imao sam ga ali je bio banana za koristit... kuglica... ovaj prvi logi mi je iskreno mrak iako mi se cini mali... mislim da bi se najvise isplatilo mozda ubost mis koji ti se svidja ergonomijom i nac nekog kvartovskog umjetnika, mislim da ih ima i tu na forumu, koji ce ti misha za neveliku lovu "airbrushat" kak ti pase... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala! Ajmo redom... @vedranzeman: Uf, ovaj Disney je teški trash. Hannah Montana. ![]() ![]() @Perich: Odlična ideja. Vjerojatno ću tako nešto i napravit. A hmm, kakva "kuglica"? Za scrollanje ili? Čudan u ruci? ![]() @chief_wolfinjo: Jesi možda uočio cijenu? @bundalovd: Budžet - pa, do 150 kn, 200 ako je neki dobar Logitechov. Ovi su mi preskupi, a i ako ih nađem za naručiti bi trebalo uračunati poštarinu i eventualnu carinu + porez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
EDIT: i uz to ti je uvijek islo i ovo: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ozbiljno? Mislila sam pitati je l to ta kuglica, ali računala sam da nema šanse da je to ta, bilo mi je apsurdno, ipak se one ne koriste danas, a "prije dosta godina" mi nije zazvučalo tako pradavno. ![]() Kad se oduzme kuglica, kakav je bio u ruci? I ovaj s patkicom kog sam vidjela je bio laserski, i bilo ih je u još par dizajna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
cijena vodenog miša ti je bila oko 70kn. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Hvala! Ako tko još uoči nešto zanimljivo, nek javi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
e-bay, dealextreme i slicno? puno veci izbor, manje cijene i cekanje zbog dostave.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I ja sam imala ovog vodenog, još je bio PS2, samo što je u njemu plivala ribica. Imao je dobru ergonomiju, a proizvođač je bio nešto s Axxx, čini mi se Nizozemska ili tu negdje. Ne tako davno sam vidjela tu foru u bežičnoj varijanti. Otkačene miševe ima Pat says now, držao ih je Euronics (možda ih još drži), a u ponudi ih ima i Technomarket. http://www.shop.pat-says-now.com/Maeuse/ Zadnje izmijenjeno od: anita2. 27.08.2011. u 21:53. Razlog: pogrešan navod |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Hvala! Da, to su bili ti, Pat Says Now, ali nisam znala ime! Idem vidit pošto su na eBayu. Ali ako mi paket zaluta, morat ću bit duže vrijeme na touchpadu. Prijateljici sam uzela neki za 10 dolara na žabu, opaljen je, ali druge nisam našla. Zadnje izmijenjeno od: Permutacija. 27.08.2011. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kajjos nece izmislit hahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |