|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Stranica i IE
Imam problem sa prikazivanjem u Internet Exploreru.... Riječ je o ovoj stranici http://www.namjestajbubic.com/ Ovaj gore header što vrti slike uopće ne prikazuje u IE... ( bez obzira na verziju IE ) također stranica u IE uopće ne izgleda kako bi trebala.... Ima li tko riješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prikazuje u IE. Updataj si flash player za active X. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Imam ja rješenje, uzmi neku javascript-u i neka ti mjenja slike kao sad što radi, izbjegavaj FLASH |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
http://nivo.dev7studios.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Kao prvo ako neznaš koristiti Flash onda NEMOJ. Flash je nastao na istoj osnovi kao i JS (isti programski jezik), Flash radi sa istim resursina i u IE, Firefoxu, Chromeu i osatalom što sa JS i JQuerijem nije slučaj (postoje bitne razlike u performansama JS(JQ) zavisno o verziji i vrsti preglednika). Ostalom korititi flash za nešto jednostavno (tipa JQ image slideshow) je glupo, flash koristi tamo gdje je pomoću JS(JQ) jednostavno nemoguće ili vrlo teško dobiti zahtjevanu dinamiku i fluidnost. Preporučam proučiti TweenLite i LoaderMax alate za Flash koji bitno smanjuju natezanja i dižu cijelu stvar na neki novi nivo, i naravno: FlashDEvelop. @napomena Kada neka web stranica korisi više JQ ili JS "gadgeta" onda se dolazi do nove razine komplikacija (nazivi varijabli, framework verzije, međusobna "Klanja", itd) što flashu ne smeta niti najmanje, isto je dali je 1 ili 100 svi rade neovisni jedni o drugima i koriste zajednički plugin (po mogućnosti zadnji koji browseri automatski skidaju). Nije da sam protiv JSa i JQa pošto ih koristim i to u vrlo naprednim menijima ali Flashu nisu niti do koljena kaka su kompleksne animacije u pitanju, samo učenje AS3 i općenito OOP je tlaka i nikome se neda, svi bi gotove "Free" gadgete koji su u pravilu puni bugova i neoptimizacije... ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|