|
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Operation Swordfish. Onaj dio kad frajer mora provalit neki pasword, frajer mu drži pištolj na tikvi, a treba mu drži usta na drugoj tikvi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i onda je pistolj prazan ![]() ps nema ih vise od tog jednog...uzivaj u angelini jolie ![]() ps film i nije nes(ako znas kak se radi)jer ima puno gluposti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dobra mi je ona stvar u špici dok tip zamišlja New York kao matičnu ploču. Orbital - Halcyon |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Mislim vecina je drek ![]() Hackers mi je bio ok kad sam ga prvi put vidio i sve to ali kad sam ga prije kakvih godinu i pol opet pogledao kod frenda na kazeti... ocito je bolje uspomene iz djetinjstva cuvati zakopane u sjecanju. Neka spavaju....
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
swordfish i nista drugo.... jebiga da se napravi "realan" film crackanja kompova nebi bio ni upola dobar kao npr ovi za masu ![]()
![]() |
#7 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...khm...a matrix:confused: zar to nije ultimate giksor film ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A i jedini razlog zakej ga se isplati pogledat( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
|
Re: Najbolji film o hackerima?
Citiraj:
Ako se najvise gledaju rezultati hackinga onda su na filmskoj traci najdalje otisla dva mladica iz : Weird Science (1985) ![]() ...isti je djelo oca teen filmologije 80's : John Hughes-a (The Breakfast Club (1985),Pretty in Pink (1986),Ferris Bueller's Day Off (1986),Some Kind of Wonderful (1987)...) kasnije znan i po (Planes, Trains & Automobiles (1987),Uncle Buck (1989),Home Alone (1990)....) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo citat iz najave filma "Trojan War" koji je bio danas na RTL-u: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Trojanski Rat ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() EDIT , stavio sam linkove na prvi post gore... E da, to su bila vremena kad se nije podilazilo masama, laka kategorija filmova ali vrhunski napravljena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
90-te ili 00-e produkcija? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a sta niko nije gleda film Nirvana
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I Hackers i Swordfish su odlični. Prvi jer kompjuteraš zbari Angelinu Jolie, a drugi jer se pojavljuje Halle Berry bez grudnjaka ![]() Sad ozbiljno, Hackers mi je tak-tak, Swordfish je relativno solidan film. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 06.07.2005. u 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
A Hackers 2: Takedown je jos bolji jer se pojavlju "stari" iz "U kazni do smrti" serije. Hihi ..Grounded for life.. ![]() Inace vise o filmu http://www.imdb.com/title/tt0159784/
![]() |
#24 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Nirvana je jako zanimljiv film, na mnogim sajtovma je zovu "Matrix koji ima smisla" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
takedown sam gledo al me ne sluzi pamcenje dal je dobar ili los... najbolji film o hakerima!? tak nes nemoze postojat jer bi svoj "no brain" publici bilo glupo gledat kak neko u puttyu pise komande ![]() al zato se za titulu najgorega bori jako puno njih ![]() mislim da su od najpoznatijih hackers i swordriba... oba su glupa do boli... al hackers malo puno vise ![]() U svim h4x0r filmovima vidimo neke viruse ko pokemone i sl. fore ekrane sa kockicama i sl. protumjere su cjepivo i sl gluparije... ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Gledam bas njegov familijarni pecat na sagu kojeg nosi i pitam se nije li on iz reda MacLeod? Ovdje se cini da je iz reda mačaka? Da bude gore, taj mačor na pečatu mi je još i poznat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
inace stvarna osoba na kojoj se temelji radnja dolazi iz poznate loze MacTooma na temelju toga ja san tvrdija da, kao trenutno posljednji pripadnik te loze, polazen pravo da barem zamjenim barba Christophera u onoj sceni u drugom nastavku kad je pipa tetu Virginiu prije nego sta su isli ugasit onaj stit koji je zamjenjiva ozon nisu mi dali pa san ipak na kraju uzea lovu - bolje i to nego ni lova ni teta Virginia
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
To vjerojatno naprave zbog manje upučenih gledatelja, ono da se i oni užive ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|