|
![]() |
#1 |
UJOMA
Datum registracije: Feb 2011
|
office za Mac os X
Pozdrav evo možda je malo glupo pitanje ali me zanima Evo ovako pošto nikad nisam koristio Mac sve do sada, pa neznam ni koji je najbolji Office za taj operativni sustav, vidio sam da postoji Microsoft office for Mac, e sad me zanima, dali je on dovoljno dobar ili mac ima neki svoj skup programa kao sta je office |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Microsoft Office Mac ako si navika na Office na Windowsima. iWork je Appleova alternativa M$u OpenOffice, Neo i ekipa kao alternativa ovima gori. Osobno Office je dobar, iWork također, ovi ostali nisan baš proba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
MS Office for MAC niti nema hrvatski spellcheck ![]() Home & Student (jeftinija licenca) nema Outlook ![]() @Ujo Isprobaj prvo besplatni Open/Neo/Libre Office, nema potrebe trošiti pare ako ti baš ne treba MS.
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|