|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
(riješeno) HTPC - smrzavanje HD sadržaja
Pozdrav Naime imam slijedeću konfiguraciju: Asrock E350M1 Zacate platforma 4 GB Kingmax 1333MHz 320GB Hitachi (OS) + WD Green 2TB (filmovi) Thermaltake Element Q (200W PSU) Nakon prve instalacije Windowsa, sve je radilo ok što se tiče HD sadržaja. No, jučer je sve počelo trzati i štekati, ništa nije nadograđeno niti mijenjano. Vratio sam backup, ništa se nije promijenilo. Nanovo sam stavio OS, HD sadržaj šteka. Znači događa se štucanje, zamrzavanje slike dok zvuk ide i sl. Help?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji player koristiš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Znači mučka s codecima je uključena. Prvo, da li sadržaj može biti dekodiran preko grafe? Ako da, onda ti to ne radi ili zbog codeca ili playera, probaj SPlayer. Ako ne, probaj isključit CoolAndQuiet u biosu ako postoji opcija.
![]() |
#5 |
Premium
|
Što se tiče codeca, instaliran je paket L-Lite codec pack full. Što se tiče Cool and quiet, on je uključen u biosu, isključiti ću ga. Sadržaj bi trebalo biti moguće dekodirati preko grafičke (HD6310), u driverima je uključena GPU akceleracija za video. Probati ću S Player.
![]() |
#6 |
Premium
|
Kad pokreneš film stisni CTRL + J, par linija prije kraja imaš DXVA (ili DXVA2), ako akceleracija ne radi piše ti DXVA: None edit: I pročitaj prvi post u ovoj temi.
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 05.09.2011. u 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zahvaljujem na pomoći, ovaj post je vrlo koristan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|