|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Asus k53u za 1998kn
Jel kupio ko ili isprobao asusa k53u-sx014 iz metro-a? Vidim da ga ima u ponudi "sve za skolu" za 1998kn pa me zanima jel to icemu? Kakva je kvaliteta plastike i to. Gledao sam na netu za taj c50 procesor i navodno moze bez problema vrtiti 1080p filmove sto je i maksimum koliko mislim opterecivat taj procesor, znaci samo surf,glazba,citanje i poneki film. Takodjer me zanima koliko se to cudo grije? Zato i gledam te neke low end procesore koji bi mi mogli dati to sto trazim za malo para, a da ne budu glasni i da nema grijanja. Igre me uopce ne zanimaju tako da mi graficka ne igra nikakvu ulogu. Et ako ga je neko probao, molio bih za misljenje. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam ga probao ali sad baš gledam na metro katalogu i vidim da daju 2 god. jamstva na njega, ako nije greška onda je to vrlo isplativa kupovina za nekog ko ne traži nešto zahtjevno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
i mene je privuklo dvogodisnje jamstvo. ako vec daju toliko na tako jeftin laptop mozda bi mogao biti dobar. ali ipak cu pricekat malo.,mozda se javi neko ko ga je vec kupio pa da vidim misljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako komponentama zadovoljava tvoje potrebe, kupuj odmah, jer ga uskoro neće biti. Laptopi po toj cijeni se rasprodaju odmah. Što se kvalitete izrade tiče ona je više nego solidna (kućište kao i u K52/A52) za laptop niže klase. Uz 2g. jamstva, što još itko može tražiti za tu cijenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok, hvala na odgovoru sto se tice kucista. Jel znas mozda koliko se taj procesor grije u normalnom radu? Posto je slabiji pretpostavljam da ce stalno biti 40ak posto utilizacije, a mrzim laptope koji rade kao traktori zbog ventilatora i jos uz to se moze ispeci jaje na njima. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
kk.,thx svima.,jos cu malo razmisliti .,ali definitivno mi se svidja strojcek. morat cu ga jos otici vidjet uzivo kakav je |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Mislim da će ga oni rasprodati dok ti buđeš razmišljao hehe inače čemu potreba gledanja 1080p na 1366x768? samo pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa valjda ima laptop nekakav video izlaz? HDMI na primjer, za plazmu ili lcd...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da a plazma tek 1024x768 lol a samo sam pitao zbog te rezolucije koja je na njemu jer i sam imam takvu i 720p zadovoljavaju osim što su puno manji za skidati, ali ako voli bože moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Momak ohladi se i upiši u google recimo "plazma 1024x768" pa tamo potraži daljne informacije pazi ti samoborca što se raspištoljio |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Često kupujem u Metrou od salami do frižidera hahahaha. Te stvari na akciji brzo nestanu, zato bez razmišljanja odmah po taj laptop. Nikad nije bilo problema sa ostvarivanjem gaarancije kod nedajbože problema. Evo jedan nedavni primjer cijena. Dobili su Sony zvučnike elipse 16x30cm 100tinjak w RMS-malo većih dimenzija nego standard 6x9" za nevjerojatnih 150 kuna. Otišel sam s frendovima jer smo mislili da je greška. Uzeli smo jedina dva komada preostala, sve origigi zapakirano Jučer gledam te ISTE zvučnike u Konikomu: 1049kn!!! Ista oznaka i serija. E sad zašto je to bilo u Metrou skoro 10 puta jeftinije-ne znam. AL znam da su zvučnici predobri Tak da trk po laptop, cijena i garancija su predobre |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
množitelj
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja sam uzeo danas jednog, digo sedmicu gore i zasad sve ide kako spada. Tanak je i ugodan pod dlanom, ne grije se i ne buči. Vidjet cemo kakav je pod opterečenjem.. Jedino sto mi se ne sviđa baš je naravno asusov glossy ekran al brate za ove pare je rokenrol (pogotovo s antec lansing ugrađenim zvučnicima). ![]()
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Zato šta nisi instalirao potrebne drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jako brzo su planuli ovi laptopi. Družim se već 2 tjedna sa jednim, i kad uzmem cijenu u obzir, nemam nekih zamjerki, osim da bi kad se uzme u obzir snaga procesora - baterija ipak morala držati malo duže. Bio sam dosta skeptičan za procesor od 1ghz sa dvije jezgre, ali mališa vrlo korektno radi svoj posao,i za svakodnevne poslove surfa,multimedije i piskaranja, je taman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ja sam ga kupila i za sada je sve ok, samo me muci dali ima Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (Optional) ili moram skinut sa neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Cini mi se da ipak ostajem na USB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li ima još tih laptopa u Metrou? Da li mogu kupovati u Metrou bez one kartice njihove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nema toga, i mora se imati kartica njihova za kupovinu. |
![]() |
![]() |
|
|