Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.08.2011., 18:36   #1
marko25
Registered User

Datum registracije: Jun 2011
MKV,MP4 player preporuka?

Trebam pomoć oko kupovine playera
Treba mi player koji bi bez problema vrtio mkv i mp4 filmove,1080p kao i 720p po mogućnosti da ima i podršku za DTS da ne moram dekodirati zvuk u drugi format prije gledanja. Pojednostavljeno nekakav player koji će bez problema vrtiti mkv i mp4 filmove sa harda i pokazivati titlove.
Spajao bi na njega transcendov usb hard od 250gb sa filmovima te bi spojio i zvučnike 5.1 Logitech X-530 (ti zvučnici se spajaju samo sa 2 činča crveni-bijeli,ne mora se svih 5 zvučnika pojedinačno kao kod dvd kučnog kina).
Sami player bi trebao spajati na LCD Toshiba 32LV733G - 32" Full HD,dakle putem HDMI a i trebao bi ga također povremeno spajati na CRT tv Philips 82cm koji je 4:3 format putem činč video kabela ili scarta,dakle bilo bi također dobro da ima zoom da mogu širiti sliku kada spojim na CRT tv kao na playerima na kompu (nema veze što ću gubit bočno sliku).
Naravno što jeftiniji to bolje ) Recesija jbg.
Razmišljao sam o Infinity 8000HD - jeftin je (400kn) ali nema DTS podršku.
Također mi je u oko upao asus oplay mini koji navodno nema zvuk na mp4 filmovima te wdtv live koji navodno podržava sve što trebam.
Ugl. nevezano za uređaje koje sam gledao predložite nešto slobodno jer ne bi htio kupit nešto pa da imam problema kasnije

Zadnje izmijenjeno od: marko25. 13.08.2011. u 18:48.
marko25 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno