|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gmail Pitanje Za Razvrstavanje Mailova
Pozdrav svima ![]() ![]() zna li možda netko kako u Gmailu podesiti da mailovi s određenim subjectom se automatski svrstavaju u određeni "folder"? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
odes u postavke/settings (u samom gmail-u), i nadjes Tab Filters, nakon toga "Create A New Filter", znaci oces samo s posebnom email adresom, subjectom ili ces kombinirat,na tebi je da biras kako hoces, i kad ti stigne mail on ce ga autoamtski razvrstat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Puno hvala na odgovoru! Napravio sam sa "containing words" i onda sam upisao ono sto se nalazi u subjectu i sada sve mailove koji stižu koji sadrže te riječi stavlja u poseban folder. to je odlično! hvala! ![]() ali i dalje se pojavljuju u pristigla pošta a ja bi da mi tamo ne dolazi nego odmah u taj folder... hmm.. kako to izvesti? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Ako se ne varam, kod definiranja filtera, kad odabires onaj "Action", stavi da ti prebaci u taj label i onda stavi kvacicu na Archive.. mislim da ti se onda nece pojavljivati u inboxu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
da ti bar mogu dati rep up ![]() evo i za ostale korisnike mislim da je to ovo: http://www.slike.com/slike/cv2gM.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
NP ![]() |
![]() |
![]() |
|