|
![]() |
#1 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Custom naljepnica
Zbog ovoga sam u nedoumici već duže vrijeme: gdje mogu svoju rukotvorinu iz Photoshopa pretvoriti u kvalitetnu/izdržljivu naljepnicu (prozirnu ili bijelu sa crnim natpisom)? Naljepnica bi trebala biti relativno mala, možda koji centimetar veća nego kovanica od 5 kn. Treba mi svega 1-3 komada. Gdje da se obratim za to? Svaki info je dobrodošao jer baš ne znam kako te stvari u praksi funkcioniraju, koji format trebam koristiti itd...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
U najbližoj tiskari ???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Najbitnije ne pitanje: gdje misliš naplijepiti te naljepnice? Ako je za upotrebu unutar kuće i van direktnog sunčevog sjaja, kupiš glossy samoljepljivi papir i isprintaš si sam. Možeš i kupiti transfer papir na koji isprintaš mirror naljepnice i onda prepeglaš na što god hoćeš. Tiskara jedino dolazi u obzir ako znaš nekog tamo, a iz pitanja se vidi da neznaš, pa to definitivno otpada. Tiskara će te ubit cijenom pripreme, pogotovo za tako mali broj komada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
|
Eh. Žalibože truda ovdje nešto pitati.
Failure is always an option. Zadnje izmijenjeno od: RisingPower. 06.08.2011. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ti si žalibože ko ja, ponekad i ja postavljam glupa pitanja pa sutra dan sam sebi se čudim koji k sam to pisao, jbga, bit će dosada ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@RisingPower imas PM ![]()
![]() |
#9 |
čudovište
|
|