|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sony ericsson w910i vs k800i vs s500i
eto zamolia bih za savjet kojeg od navedenih mobitela da odaberem..cijenom su svi slicni..sad koji bi bio najbolji...zanima me mp3..kamera...kvaliteta slika i videa..pa ako je netko mozda bio u prilici da usporedi neke od navedenih nek se ne ustrucava kazati..svi savjeti dobrodosli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ak si sminker w910, ak si normalan k800, ak se oces zajebati s500 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledajuć ta 3 telefona, K800i je best buy, premda što se izgleda tiče nije konkurentan drugim modelima, navedenim. W910 je odlican walkman telefon, sam vrh se W ponude, mana mu je 2mpix kamerica. Ako ti je kamera važna, preporučam K800i. To je zaista kompletan telefon u svakom pogledu. SE S500i je imao u početnim serijama velikih problema sa nekvalitetnom tipkovnicom koja je znala pucat čak i pod manjim pritiskom prsta, no tu su grešku uklonili. Sva tri modela imaju istu razlučivost ekrana. Baci oko na usporedbu, doduše, nećeš ništa novo otkriti, ovo su vrlo slični telefoni, no kao što reko, K800 dajem prednost: http://www.mobilnisvet.com/compare.p...&b=1439&c=1465 Bilo bi dobro kada bi otišao do dućana i isprobao sva tri telefona, možda ti se nešto više/manje sviđa na modelu što do sada nisi imao prilike vidjet. K800i je malo nezgrapan sa poklopcem kamere koji bitno strsi u odnosu na ravninu stražnje plohe, no većini ljudi to ne smeta, ja sam malo cjepidlački nastrojen ![]()
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
k810 ![]()
![]() |
#8 |
Pijem samo KAJ
|
pa ka 810 je isti ko i k800, sad vjerojatno je nesto skuplji od k800 posto je nesto noviji, a ako ti tolko bas i oznaka 10 tolko znaci mozes flashat k800@k810, ali kao sto velim 2 ista moba u drugacijem kucistu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
k800i |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
k800i
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Hejter
|
Kad nesto svi imaju , to je generalno znak kvalitete i izdrzljivosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa nisi, za mene kupovanje K serije znaci gubitak love kroz vrijeme, evo uzmi si primjer k850 koji je dosao u hrvatsku prije par mj, cijena je bila oko 4500 u oglasnicima, oni koji su ga tad kupili ga danas, par mj nakon izlaska, jedva prodaju i za 2k, u tele 2 je evo na produzenju pretplate 1500kn, za manje od 2-3mj ce se cijena spustit na 1000kn nekom akcijom u t-mobileu ili vipu sigurno, i onda ces vidjet penzice i klince kako oko vrata na vezici nose k850 za kojeg si ti dao 4k kn kad je izasao i bio mjesec dana frajer ![]() znam, tako je sad vecinom sa svime (pocevsi od komponenti za kompove), ali ipak neki modeli bolje drze cijenu od K serije, a isto su kvalitetni, ako ne i bolji. sjetimo se samo razlike kod k700i i nokia 6630 i 6680. k700 je imao cijenu od 2500 ako se dobro sjecam, 6630 takodjer, sa tim da je k700 imao softwareski 1,3mpx kameru a 6630 hardwareski, i jos usto symbian, danas k700 ako mozes prodat za 200kn vise ne mozes, sa tim da je u tu cijenu uracunata nova maska i promjena joysticka, dok se 6630 i 6680 prodaju po 500kn.. ne govorim sad ovo zato sto sam fan nokie, imam i n70 i p1i, ali ono sto sam u ovih par godina skuzio jest to da se K seriji puno brze spusta cijena nego ostalim modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pijem samo KAJ
|
pa lijepo si napisao da je 6630 symbian, a k700 "bedak" ![]() I sta se tice padanja cijena, ja kupujem na produžetak pretplate tako da mobitel dosta jeftino dobim, a sta se tice drugih istina je da gube, ali koji u startu kupuju takav mob vjerojatno im lova nije prevelik problem (osim ako su glupi) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hejter
|
Jer si prodavao u zadnje vrijeme nokiu 6630 ili 6680 u oglasniku ? ja jesam , za 6630 me bas nitko nije nazvao , a za 6680 me covjek zvao i dogovorili se za 400kn i kad se nasli nije htio jer je mislio da je to neki drugi mobitel( 6280) a ne taj tako veliki ![]() A k750 recimo stavim u oglasnik , i jos nabrijem na 600kn cijenu i ode odmah isti dan ... Imam jedan k800 dvije godine vec , onda sam ga platio 1500kn novi zapakirani iz t-mobilea i dan danas radi ko beba , i mogao bi ga prodati za 700 - 800kn ,dakle za 2 godine koristenja sam izgubio samo pola , po tome meni K serija uopce nije losa ... To su vrlo solidni telefoni koji vise naginju multimediji , plus im je veliki sto odmah uz vecinu modela ide sva bitna oprema , sto kod drugih marki cesto nije slucaj ... Svaka roba ima svog kupca , da nema tih prvih kupaca koji su spremni dati recimo 4000kn za k850 - ne bi sigurno danas ih se moglo naci novih za 1800 - 2000 kn , to je zakon trzista ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Beerman
|
Citiraj:
![]() a drugo, SE se ne isplati kupovati cim model izadje (kao ni svaki drugi) jer ih svaki operater ubrzo počne davati značajno povoljnije u svojim paketima i kombinacijama i onda se odličan uređaj može dobiti za pristojan iznos |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
dao ti gore primjer k700 i nokie prije par godina, ako si ti fan K serije ok, ostalo sve moze bit smece u tvojim ocima, u tudjima nije ![]() uzmimo cijenu k750i i w810i, w810i ima vecu cijenu na trzistu od k750i, i dulje je drzao cijenu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() Po meni ne , jer da ljudi ne kupuju nove ja ne bi imao prilike nabaviti rabljene ... Svemu vrijednost brzo pada , a najvise mobitelima i proizvodima visoke i vise tehnologije ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
ima razlike izmedju isplative stvari i neisplative neisplativo je kupiti 9800gtx za xxxx sumu, jer ce joj izlaskom novog modela cijena past za 50% (uzeo primjer neku random karticu) isplativo je uzet hd3850 overclocked, jer joj je cijena pala i zadovoljava potrebe, cijena joj moze jos maximalno 200kn past na trzistu "polovnih" stvari, sto je zanemarivo neisplativo je pri izlasku (recimo) k850 dat 4500kn, jer ce izlaskom novih modela u roku od 2mj cijena past za 2k kn isplativo je uzet k800i zato sto mu je trenutna cijena 900kn i ne moze past jos "2000kn " pa da si u gubitku ko i na gore navedenom primjeru razlika je u tome sto je isplativo, a sto ne, ostatak se vrti oko zasebnih zelja, ja bi recimo prije uzeo n73 nego k800, cjenovno su si tu negdje, ti bi recimo radije uzeo (ili vec imas) k800 ili k850, ja sam izmedju k850 i p1i uzeo p1i.. i zadovoljan sam. sve je ionako u osobnom zadovoljstvu, ukoliko nisi zadovoljan sa onime sto si kupio onda si zajebo stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Beerman
|
Citiraj:
A tu na nasem trzistu cini mi se prednjaci SE K serija K700 je bio 2500 u trgovinama ali ga je zatim uveo t-mobile pa vip u ponudu pa ga je bilo na svakom kutu za 1000kn, pa se to desilo s k750 pa sada sa k800... t28 je dosao oko 6500kn kad je izasao ako se dobro sjecam a onda ga je tmobajl poceo davati za oko 2kkn ![]() t68 oko 4 i pol dok nije bio po 1000 i nesto u tmobajlu... Zato ne kupiti popularne SE cim izadju na trziste nego tek kada dodju na neku prosjecnu cijenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
w910 definitivno |
![]() |
![]() |
![]() |