|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Intel GMA HD 3000 - graficka kartica, pitanje
Ova graficka kartica se nalazi u laptopu ASUS K53E-SX128. Mene zanima koliko ona MB ima, ja sam se stvarno potrudio pronaci taj podatak na internetu ali bezuspjesno.. pa evo molim nekoga tko zna da mi ostavi komentar.. Unaprijed se ispricavam i molim admine da premjeste ovaj post na odgovarajuci dio foruma ukoliko sam ga ja na krivom dijelu napisao. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema svoju memoriju, nego uzima dio RAM memorije i koristi L3 i LLC memoriju samog procesora. To ti je grafička kartica integrirana u sam procesor. *Ovdje* imaš više o njoj. U rangu je ATI HD 5450 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala ti, vidim da se kuzis u sve ovo pa te molim za savjet koji od ova 2 bi se vise isplatilo kupiti.. asusa sam vec narucio iz linksa ali ako mislis da je bolje uzeti pavilion pokusat cu otkazat narudzbu asus 4300kn 4 gige rama DDR3 1333MHz 15 ekran hdd 640 MB proc intel core i3-2310 Bridge (2,1x2) 3MB cache hp pavilion g7 4099 graficka amd radeon hd 6470- 1gb 4 gige rama Takt memorije [MHz]: 1066 proc AMD Phenom II Dual Core N660 (3x2) Cache: 2 MB 17 ekran hdd 500 MB ja se ne kuzim bas u ovo, neznam koliku ulogu igra ovaj takt memorije te cache (manji hard ne gledam kao minus, isto kao ni razliku u velicini monitora) Zadnje izmijenjeno od: marko278. 24.07.2011. u 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovisi za što bi koristio prijenosnik. Imaš *temu* ovdje pa postavi pitanje tamo jer se kolege više razumiju. Taj G7 je dobar ali možda sa Intelovim i3 procesorom i istom HD 6470 grafičkom. Za toliko negdje je novaca. Kažem, prelistaj si tu temu sa preporukama za prijenosnike do 5000 kuna, naći ćeš dosta savjeta. Sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma meni treba za malo photoshopa, dreamveavera, sony vegasa i da mogu neku igru tipa cod4 kolko tolko normalno igrat.. buduci da sam ovaj vec narucio i sutra treba doc necu nista kemijat.. u svakom slucaju ty |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo ti za usporedbu kartica međusobno, naravno okvirno, ali mislim dovoljno dobro, ima stvarno masa grafičkih uključujući intel integrirane http://www.tomshardware.com/reviews/...rd,2964-7.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|