|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Koju ploču- socket A
Do 850kn (nova)- uvjet je da ima rupe oro socketa (za montiranje zalmana) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
DFI Lan Party NFII Ultra B ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Bio frend u dućanu i rekoše ljudi da nema rupe... Šta sad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma ima...to su mu neki lanparty htjeli prodat....tebi treba infinity.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
uzmi jednu od ove dvije: DFI NF2 Ultra Infinity A+ ili DFI Lan Party NFII Ultra B Ove ploce su prakticki identicne... Jedine razlike su u tome sto je Lan Party lijepse ofarbana, dobijes uz nju hrpu dodataka (cak i torbu za kuciste)... ali zato i vise kosta... Infinity je ista ta ploca u normalnijem pakovanju... (bez hrpe dodataka) Sto se tice stabilnosti, brzine, overklokabilnosti, i takvih stvari... razlike izmedju ovih ploca nema... Jedino jos mislim da Lan party ima On/Off i Reset gumbe na sebi... i gigabitnu mreznu... Sto se tice rupa oko socketa... moraju ih imat obadvije ploce... Ako ova Lan Partijica koju su ti nudili nije imala rupe, onda je to bila DFI Lan Party NFII Ultra A... umjesto B revizije... A revizija nije dobra i nemoj ju ni slucajno uzet... makar mi je cudno da bi netko to jos imao u ducanu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
LP Ultra B ima rupe, Ultra A nema! Infinity nema za kupiti.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|