|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U Hrvatskoj nigdje a mozes ga trenutno kupit samo u Japanu. Ince je to prvi put da se neki tvornicki neref. cooler prodaje zasebno jer je bilo jako puno upita tako da ce jednog dana mozda i ovdje doc. Do tad imas Acellero Extreme za 400 i sitno u Links sto je mozda i bolje.. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6 |
|
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
|
#7 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Stara narodna kaže: "Sve se može kad se hoće"...imao sam GTS 250 sa onom velikom naljom...kod mene je bio gore Acelero S1 ali kad je išla na reklamaciju sve je bilo oriđiđi...čovjek samo treba imati strpljenja ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Ako si takvu naljepnicu uspija vratit u prvobitno stanje, svaka ti dala - "bilja" iz pitara ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Btw, meni je na 460-tki već u kutiji (kupio novu) bila odlijepljena sa jedne strane, tako da sam taj poklončić iskoristio "u roku odmah" ![]() Ali, gledam drugi kraj koji se drži, i slažem se- nikakav to bauk nije za složiti zamjenu coolera ![]() |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Krepala je, vratil sam oriđiđi kuler i naljepnicu. Dobil sam natrag novce i uzel gtx 560 ti od gainwarda. Sa koje sam istu takvu skinul. Treba samo polako sa malim odvijačem skidati tj potkopavati. One metalne se vjerojatno nebi dale.
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da gainward ima one naljepnice koje su izreckane ali uzmeš fen za kosu i griješ i da vidiš kako se lijepo odvoji cijela pa je onda i možeš vratiti po potrebi a ne gubiš garanciju.Btw da li mi netko može reći iz osobnog iskustva kako hladi ova 560 fantom od gainwarda mislim na temp u idleu i pod opterećenjima |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|