|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Postavke MMS-a
Zna li netko postavke MMS-a za Samsung D500 na 098 mreži. Jednostavno ne kužim zašto ne radi, prepisao sam sve sa starog, URL, IP adresa i port, APN.... ali neće. Kaže da se nemože spojiti na server ili da URL nije pronađen. Pokušao sam promjenama tipa GPRS veze (1.0 100kb; 1.0 295kb; 1.2 100kb; 1.2 295kb), to još nisam vidio pa neznam za što je to ustvari.:confused: :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nazovi njihov help desk zadnje su mijenjali url u : wap.t-mobile.hr, Stara /wap.htmobile.hr Probaj to promjenit.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Vlasnici Samsunga D500 kupljenog u T-Mobile-u neka stave ovdje postavke MMS profila, dakle postavke za primanje i slanje MMS-a i GPRS postavke, može i WAP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ako si ih kupio kod tcoma tj t mobile...ti je sve sredeno vech...al ako nije nazovi 098 1523 pa stisni 4(helpdesk) i nek ti posalju fajl preko sms-a koji sve to sredi...ako nemaju nazovi sa drugogo 098 moba i radi manuelno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
nazoves helpdesk nakon sto ti posalju file, otvoris ga i to je to ![]() ja imam Nokiu 6600, prije su gore bile postavke za t-mobile. samo sam nazvao poslali su mi dva file, jedan za wap a jedan za mms i to je to. instaliras i radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
ja sam prijatelju to radio...motorola e550, bio je kodiran na t-mobile i sad je vip kartica u njemu...nazvao službu za korisnike, i fino mi lik sve objasnio, i dobio ja te postavke, međutim nije proradio mms, na što me je ovaj iz korisničke službe upozorio... hard luck, je*iga A ima i problema sa bluetoothom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
je*ga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
moj je kodiran za njemački t-mobile, jer mu je početna wap strana bila wap.t-mobile.de i mms je bio isto postavljen za nijhov server. tak da bi moralo raditi i s našim t-skankom.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|