|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Cool n Quiet
Epox ploča 8KDA3j ,imao sam u biosu opciju Cool n Quiet sad je više nemem,pitanje je zašto? Dali se mora nekaj u Windows-ima podesiti da bi ta funkcija opet bila dostupna ili nešto drugo nemam pojma.Flash-o sam najnoviji bios i opet niš.Pomoč molim
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
u mene je jos gori problem...imam C n Q i upalim ga u biosu al kad odem u win ima program za njega , dok ga pokrenem errore neke javlja i nema teorije da ga otvoris ako ko zna sta bi ovo moglo bit ? jer instalirao sam driver za C n Q sa cd-a za maticnu i sve sam to uradio al opet tako :O nije mi trebao zimi taj C n Q posto kad clockam komp njega gasim al sad....ove vrucine pa sam vratio komp na normalu jer nema potrebe da se grije bezveze ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: Cool n Quiet
Citiraj:
epox je radi problema ukinuo C'n'Q na svim svojim nf3 plocama, zapravo nikad nije ni radio! mozes sve jedno ti sam mjenjat c'n'q opcije, skini si right mark cpu utility (1.2 verziju ne novije) ili cpuid i tamo podesi da smanjuje volatazu i mhzažu kad nis ne radis
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
nemoj ni u kom slučaju instalirat taj program za c'n'q!!!!!! skroz je bugovit i niš ne valja!!! dovoljno ti je da u biosu uključiš opciju c'n'q enabled, u winu instaliraš drivere za procesor i staviš u power optionsima na minimal power managment!! i nemoj ništ instalirat s tog cd-a koji si dobio s matičnom, neg kak sam ti reko, skini drivere za proc s neta i to je to! pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Ak je tak onda ok,ali nije mi jasno zašto epox na svojoj stranici nije naveo da je ukinuo tu opciju,hvala Trek
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Znaste sta meni ovo ni jasno. Koja je svrha tog C n Q. Kad ga ukljucin proc mi radi na 1000mhz (inace 1800) i sruja mu je na 1.0 umisto 1.5 (1.4) P.S. ja san novopeceni amd-ovac i sa 64-bit procima naman nikakvog iskustva (iman ga vec 1 dan) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
Ako ti ploča nema opcije za podešavanje C'nQ skini RMclock utility pa možeš detaljno podešavati voltaže i množitelje kao i 'osjetljivost' procesora (za one koji se žale da im C'n'Q stvara lag i da primjećuju usporavanje sistema ![]() ![]() Meni program radi stabilno već mjesecima...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|