|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Nakon Update-a drivera - Zero display error
Citao sam po netu malo o ovom erroru ali nisam nasao konkretno rijesenje osim nove instalacije windowsa. Kolega s posla je mjenjao drivere od grafe i nakon sto je stavio najnovije vise ne moze uci u windowse. Ja sam mu savjetovao i on je sve od sljedecega napravio: Usao je u safe mod u kojem normalno moze raditi i ici na internet Maknu je sve povezano sa atijem sa control panela * mislim da je i cak prosao sa driver cleanerom,ako nije sad cu mu javiti Nista mu ne pomaze,probao je i starije drivere vratit,ali bezuspjesno. Tokom instalacije drivera mu izbaci ovo: SEVERE Zero display error. Ima li tko da zna kako rijesiti ovaj proble bez reinstalacije windowsa? Hvala puno ![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 21.06.2011. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Decki, rijeseno a evo i kako banalno: Driveri su zbrckali sami sebe jer je kolega imao spojen monitor na DVI a TV na HDMI i to je zbunilo drivere,nakon sto sam mu rekao da iskljuci TV i ponovi postupak i sve je profunkcioniralo. RIJESENO Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 21.06.2011. u 20:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|