|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Lenovo edge 13 freeze problem
imam dosta iritantan problem na svom malom lenovu ( amd verzije )...naime zablokira svako toliko na 10 -15 sekundi i vise ponekad...ali muzika radi normalno i sve se vrati u normalu...neznam sta napraviti pokusao sam xp,win 7 te linux i opet ista stvar...ima najnoviji bios te drivere...gledam na forumu od lenova ima dosta ljudi kojima se to desava...jeli netko otkrio kako rijesiti ovaj iritantan problem..? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima neka opcija sa diskom, da ne parkira glavu kad ništa ne radiš. Potraži već na forumu, spominjalo se.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
pogledati cu hvala,no nebi rekao da je to jer ne parkira glavu dok prebacujem velike fileove ,mkv-e filmove...a opet blokira,neki put radi par sati bez greske ili zajebava svakih 5 min... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kontaktiraj malo Mortala. On je imam dosta problema, ali sa 10,1" verzijom i nosio ga po servisima. Znam da su mu uspjeli riješiti dosta problema koje je imao s njim.
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
hvala lijepo,stavio sam xp,ne radi tako lijepo kao 7 ali barem ne blokira...ocito je u neki driverima greska...probao sam i zadnji ubuntu no jako sporo radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Coconut me spominjao, imao sam dotični, bio sam relativno nezadovoljan ali nikad mi nije blokiralo... Bila je gore sedmica. Što ti blokira? Se zamrzne na 10 sekundi ili što, možda imaš premalo rama a saedmica je relativno žedna.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|