|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Blokoda stranica ne reagira!
Ona stara stvar windows/system32/drivers/etc/hosts ne reagira. Kada želim spremit pojedinu stranicu, piše da nemam dozvolu za to, i sprema mi nekud to kao text document. U čemu je stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Start -> Run -> CMD -> "cd \windows\system32\drivers\etc" (bez navodnika) -> "notepad hosts" ? http://helpdeskgeek.com/windows-7/windows-7-hosts-file/ http://www.windowsreference.com/wind...windows-vista/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krivo radiš. Desni klik na hosts file, open with notepad, upišeš stranice koje želiš blokirati, stisneš CTRL+S ili File > Save i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesi maknula kvačicu Read-only u properties-u od hosts-a ? Prvo makneš tu kvačicu otvoriš hosts upišeš šta treba save i vratiš nazad kvačicu na Read-only. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
1
|
Onda kad napišeš šta treba u hosts i stisneš save kad ti otvori prozor u onu prazninu di ime upisuješ upiši *.* prikazat će ti sve fajlove u tom folderu označi taj hosts kresni ok i to ti je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Da, ali onda postojani hosts mogu zamijeniti samo novim, ne mogu spremit promjene nego ga potpuno zamijenit, a neznam hoće to čemu naštetit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
1
|
Pa napravi backup ovog šta je sad ok, pa onda zamjeni ako nešto nebude ok kasnije vratiš, mada mislim da nebi trebalo bit problema naravno ovisi šta blokiraš i šta radiš unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne znam sad napamat kako se točno zove, ali u Control Panel odeš na Usec account i isključi da ti baca upozorenja da moraš imati administratorske ovlasti. Nisam sad doma da ti kažem gdje se točno nalazi. To ti je ona klizna traka. Ako ne skužiš kad dođem kući reći ću točno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja ne znam kako ne uspijevas sejvat.. Mislim sejva najprostijim postupkom, a to je da dropas samo host fajl u otvoreni *.txt i napravis promjene i kod izlaska sejva u (hosts), ne u doticni *.txt! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Vjerovatno nešto ne radiš dobro u permissonima.. Stoga probaj pokrenut ovo u privitku (to je registry ključ koji omogučava sve dozvole nad određenom datotekom, sve potvrdi s yes) i kad to uspiješ, samo desni klik na datoteku za koju nemaš dozvoljena prava i odabereš "Take ownership" i uređuješ kako te volja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo i ja pokusavam vec par dana "uredit" hosts file ali neide, stalno mi baca ovaj error: "the process cannot access the file because it has been used by another process" Imam sva admin prava i sva ostala sr*nja koja su potrebna na win7(jer sam to vec radil prije) ali jednostavno neide. Nemogu ga ni maknut ni preimenovat ni nista; hijackthis nepronalazi nista,spybot takodjer,unlocker isto nula bodova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pod uvjetom da sve radite kako treba očito vas novi "prozori" * ebu, vašu promjenu tog fajla tumaće kao napad i ne dozvoljavaju promjenu ujedno je "otvoren" od strane os - a sa ekskluzivnim pravima. U toj situaciji rješenje je off-line edit a to znači boot sa Live win ili Live Linux i tada možeš radit šta ti srce poželi jer nema kontrole od strane os - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
eh ja imam drugi problem, ja to sve mogu sejvat i na nekim stranicama radi na nekim ne probala sa www ispred, bez, sa http:// kombinacije razne ali kod nekih funkcionira nekih ne npr ne mogu blokati 24sata, građevinski i pravni faks i još dosta toga ima li neko ideju bila bih zahvalna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|