|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Samsung GT-I5500, GPS fix
U firmi dobili brdo službenih Samsunga Galaxy 5 (GT-I5500) ali nikako da mi pronađe i jedan satelit da ne koristim navigaciju uz pomoć repetitora, mislim imam off line aplikaciju Navigon i ne želim plačati nekakve data promete, uplaim GPS samo satelite a ono telefon nakon 20 minutra nije pronašao ni jedan satelit a sjedim nasred livade ... niš google i našao kako da se fixa stvar. Dakle sve radite na vlastitu odgovornost, mogu reći da je meni nakon ovoga pronašao satelit nakon što sam upalio GPS ispod minute ![]() Tako da ja zadovoljan i meni radi, nadam se da će i vama upaliti. Upalite GPS satellite i Wireless networks i onda. Press *#*#1472365#*#* tako pozovete GPS setting. Settings -> Parameter Settings -> Address -> Server Type: 1x MPC Settings -> Parameter Settings -> Position mode: option3 Settings -> Fix Request Settings -> Session Operation: Standalone Settings -> Fix Request Settings -> Server Option: Local gpsOne XTRA -> Xtra Enable: Enable Zapišite si postvake kako su bile ako se budete željeli vratiti na staro.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
inače, kakav je mob? jel ima kakvih bugova, baterija koliko traje u prosjeku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Javim za još koji dan, sada je u fazi "igranja" i ispitivanja, a ne upotrebe ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imaš kojeg viška za prodat?:=) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
pokušao sam napraviti ovo što si napisao, al mi neće otvoriti onaj meni kasnije :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|