|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
gamer.hr propao?
Neznam baš koliko je taj site popularan među vama ovdje, ali svojedobno je bio jedan od pionira siteova koji su se bavili igrama za PC u nas. Također, za njega su pisali jedni od poznatijih IT novinara koji sad pišu za papirante novine, i site nije bio loš, bio je dobar hub za FPS/RTS/RPG igre svojedobno jer je hostao važnije siteove u nas za WC3, SC, CS, Quake, Doom i sl. Poslijednjih godina sam ga rijeđe pratio, nakon što je došla neka nova garda, nije bilo više toliko zanimljivo. No, da se vratim na početak.. ![]() Sad me baca na forum, no kako tamo nisam registriran - ne mogu vidjeti da li se site gasi, ili je samo privremeno. EDIT: Oh, evo izgleda da ipak radi. Iz nekog razloga treba upisati: http://www.gamer.hr, a ne http://gamer.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
gamer je bio PRVI sajt u hrvatskoj ako ne i sire ![]() imho radi se redizajn sajta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni gamer malo malo pa se zblesira, 1 dan mi radi pa onda 2 dana ne i tako redom. Ali tamo se sad skupila preloša ekipa, o svemu se više tipka nego o igrama. Regan sam tamo nekih 3 godine, i baš ne zalazim prečesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa i nije tako loša ekipa, baš se masivno zajebavaju ![]() A i fora mi je da se na gamer.hr raspravlja o svemu samo ne o igrama ![]() Anyway, jel ti danas radi gamer? Meni evo od jučer samo error baca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
|
nije propalo al ima tehnickih problema forum nije down al dns nes sere tako da se treba editirati datoteka host u windowsima da bi mu se moglo pristupiti.
![]() |
#14 |
bycod
|
Dakle, da bi bili sigurni, morate ovo napraviti, ponovit ću još jednom: - Datoteka hosts se nalazi na C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts - otvorite ju s notepadom - zatim ispod linije "127.0.0.1 localhost" upišite ovo: 217.14.208.212 www.gamer.hr gamer.hr. Ovako treba izlgedati: Code: 127.0.0.1 localhost 217.14.208.212 www.gamer.hr gamer.hr - spremite hosts file, restart browsera i to je to. Trebalo bi raditi svima. U slučaju da se ni nakon ovoga ne uspijevate zakačiti na forum, probajte preko Internet Explorera (tnx Macko).
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
a http://cs.gamer.hr/community/ ? cudno ali se sjecam da je netko rekel da to ne pali dodavanjem u host datoteku :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
od freemail servisa samo su gmail i yahoo enejblani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
malo necromancam, ali šta je opet s gamerom? Down je već par dana, fali mi gamerov forum ;(( |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bycod
|
doci ce online uskoro. seli se na drugi server.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|