|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
HP ProBook 4520s problem
kupio sam novi laptop i sad hoću instalirati Windowse ( gore na laptopu je neki Linux bla bla...). Stavim CD s windowsima ( XP ) u optiku i dode mi da instaliram windowse i onda ispise erorr " A problem has been and windows has been shut down to prevent damge to yor computer" sta da radim? ne mogu instalirati windowse!! POMOĆ!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Set controller (on BIOS) to IDE compatible mode 2. Install XP as usually.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A CD-e s Windowsima stavim u optiku? EDIT : a kako da to promijenim zaj IDE mod? EDIT 2 : USPIO sam...hvala ti naljepsa......a sad da vratim u BIOS-u sa IDE mod na onaj drugi ( ACHII ako se ne varam ) ? Zadnje izmijenjeno od: beli14. 17.05.2011. u 15:29. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nemam Win7 tj. imam key al ne DVD imam jos jedan problem....instalirao sam windows 7 i sve drajvere al na tipkovnici mi ne rade one brojke iznad slova ( rade samo 5 i 6 ) dok Num Pad radi odlicno......zna li itko kako ta rjesim taj problem? HELPPP!! Zadnje izmijenjeno od: nino. 19.05.2011. u 22:13. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
@beli14 inače da li koristiš f1-12 tipke u kombinaciji sa pritisnutom funkcijskom tipom fn ili ih same stiščeš? treba instalirati hp quick launch već ti je napisano, inače bih ti dao link od hp-ove stranice sa tvojim modelom da si sve poskidaš u odnosu koji OS koristiš ali trenutno ne mogu uči, ništa možda će se kasnije moči, upiši u google hp probook 4520s drivers trebao bi biti prvi link i ne ako instaliraš u IDE ako ćeš mjenjati u AHCI naknadno neće ti bootati windowse, to se nakon IDE instalacije napravi kroz registry ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 23.05.2011. u 13:08. |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|