|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Punjač za laptop
Pozdrav, Kak tražilica nije niš izbacila kaj mi treba pa da ovak pitam za savjet. Crko mi je originalni punjač za laptop, HP nx9420, a kak je to već drugi put ![]() Inače, punjač original je ovaj. U oko mi je upal LC pa me zanima dal kaj to valja jer na netu nema nikakav review. Mali razlog zakaj gledam 120W je jer su znali win javljat ponekad poruku tipa "please plug in a higher capacity adapter" pa mi nekak šumi to u glavi. Pa ak ima ko kakvu preporuku... p.s. Nisam na Links ograničen, adm nema neku ponudu baš, protis isto... p.p.s. Jel ti univerzalci pokrivaju sve utore? Jest da je na ovom mojem dosta raširen utor, al ima hp-a s drugačijim pluginom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mislim da je punjač od 90 W sasvim dovoljan, imam gore spomenuti lap pa znam iz prve ruke. Kaj se tiče punjača, ako imaš starih crknutih, kontaktiraj kolegu Rebas, ja sam od njega jeftino nabavljao punjače za svoj pokojni 6735b i još nekim frendovima. Kolega daje garanciju na punjač, a ako mu doneseš stari pokvareni još prođeš jeftinije. Na tvom mjestu bi tako napravio, univerzalni me nikad nisu oduševljavali.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|