|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Podešavanje rezolucije na 2 monitora
Spojio sam na komp, osim standardnog monitora, još i LCDTV ekran preko HDMI-ja preko HDMI-DVI adaptera. Monitor mi je 4:3 formata, a LCD TV ekran 16:9. Zanima me je li uopće moguće (a ako je, onda kako?) spojiti dva monitora na istu grafičku, ali da imaju različite rezolucije. U win7 sam pokušao to učiniti, al ne radi, naime: Detektira mi oba monitora, ako pokušam promijeniti rezoluciju na standardnom (4:3), on promijeni na oba, a ako selektiram drugi i promijenim njegovu rezoluciju, ništa se ne dogodi. Ak je ikako moguće to sredit, zanima me i može li se imati dva različita backgrounda, jer zbog drugih formata, jedan će uvijek izgledati razvučeno. pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Tebi je ocito trenutno postavljeno u clone mod, u kojem se ista slika prikaziju paralelno na oba monitora i zato ne mozes postaviti razlicite rezolucije. Za LCD TV postavi da je "extended desktop". Ne znam koju graficku imas, ali ako je neki od radeona sve se fino i jednostavno namjestu u CCC-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Da namješten mi je Duplicate mod da se na oba monitora prikuzuje ista slika, ati graficku imam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|