Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2011., 23:16   #1
mLIKOTA
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Podešavanje rezolucije na 2 monitora

Spojio sam na komp, osim standardnog monitora, još i LCDTV ekran preko HDMI-ja preko HDMI-DVI adaptera. Monitor mi je 4:3 formata, a LCD TV ekran 16:9. Zanima me je li uopće moguće (a ako je, onda kako?) spojiti dva monitora na istu grafičku, ali da imaju različite rezolucije. U win7 sam pokušao to učiniti, al ne radi, naime: Detektira mi oba monitora, ako pokušam promijeniti rezoluciju na standardnom (4:3), on promijeni na oba, a ako selektiram drugi i promijenim njegovu rezoluciju, ništa se ne dogodi.
Ak je ikako moguće to sredit, zanima me i može li se imati dva različita backgrounda, jer zbog drugih formata, jedan će uvijek izgledati razvučeno.

pomagajte
mLIKOTA je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2011., 23:21   #2
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Tebi je ocito trenutno postavljeno u clone mod, u kojem se ista slika prikaziju paralelno na oba monitora i zato ne mozes postaviti razlicite rezolucije.

Za LCD TV postavi da je "extended desktop". Ne znam koju graficku imas, ali ako je neki od radeona sve se fino i jednostavno namjestu u CCC-u.
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2011., 23:56   #3
mLIKOTA
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Da namješten mi je Duplicate mod da se na oba monitora prikuzuje ista slika, ati graficku imam
mLIKOTA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno