|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
montiranje napajanja u kućište
ovako, uzeo bih Thermaltake V3 Black Edition i Corsair VX450 ili Seasonic SS-520GB .... i to kućište ima dolje onaj filter da vent od napajanja vuče zrak iz vana a da ne uvuče previše prašine....ja sam prvo mislio napajanje postaviti tako da vent vuče zrak iz kućišta al ak postavim da vuče iz vana hoće li onda se napajanje dobro hladiti jer kućište će biti na podu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kučište valjda ima one nogice, nije direktno na podu (ne otvara mi link)? Ako ima, onda će sve šljakati. Nije to tako jak vent da će usisavati pod (kao usisavač kada ga previše približiš parketu), a taj razmak do poda je sasvim dovoljan za nesmetano usisavanje (opet si zamisli cijev usisivača udaljenu od parketa nekih 5-10mm koji ima puno veću snagu, a nesmetano vuče zrak).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
TT ima loša kućišta za tu cijenu i nisu isplativa kupnja. Razmisli o nekoj drugoj marki kućišta (Antec, Chieftec, CM,...). Sva kućišta koja imaju montažu napajanja na dnu, posjeduju distancere/nogice između dna kućišta i podloge.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
bolje neki coolermaster elite series (340, 335, 430 i sl)... ima dole nogice tako da ima prostora za vuc zrak.. ja sam isto imao jedno vrijeme, i cisto solidno radi,vrti i hladi i manje se cuje (jer je vent unutar kucista, a ne vani)... ako imas dobar protok zraka ja bi ti preporucio da ga okrenes da vuce zrak iznutra.. ak ne, nek vuce izvana ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|