|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zna li tko koji način da se ova igra compressira s uharc-om ,na bilo koji način ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koju verziju imaš ? Izgleda da je zadnja ver 0.6b BETA. Da probaš umjesto tog formata (arhivera) koristit 7z (7-Zip) koji ima dobar compress ratio i aktivan razvoj ? Zadnja ver 9.20 ili 9.22 beta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam verziju 2.0 rc1 Htio bi compressirati sa uharc-om,jer on bi mogao to sabiti na jedan disc. Ima li on mogučnosti cijepanja na 2 gb ako neide drugačije ?! Pa se onda napravi bat file koji će to automatski raspakirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj opcije, komande i opcionalne switch - eve + help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi Alcohol i raspolovi iso image na 2 dijela. Jedan će biti od 4Gb, a drugi razlika do pune veličine imagea. Tako sam ja radio i nije bilo problema sa kasnijom instalacijom igre uz uvjet da mountaš image preko samog Alcohola.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Pitao sam iz razloga jer mi je već dojadilo rezanje tih igara ,može to i winrar i to jednostavnije od alkohola ,ali onda postoji problem kad se takav dvd dadne nekim ljudima koji jedva znaju instalirati ili iskrekati tu igru,to ih sve zbuni i kažu da je to za njih previše informacija i odustaju od igranja ,a ja im nemogu sve stalno doletjeti i instalirati. Evo zbog tog tražim nešt takvo ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Onda ih uputi fino pravac prodavaonica igara, i nema beda, stavis medij u opticki citac i udri Misko. OMG, svasta rodi majka zemlja...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|