Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.04.2011., 18:32   #1
ggarfild
Premium

Datum registracije: Oct 2007
Spliter Cell

Nakon malo podužeg vremena ponovno sam odlučio odigrati cijeli serial Splinter cell-a. Igrajuči tako igru došao sam do jednog djela i neznam kako dalje. To je taj kad dođem u pozemnu garažu i uđem u zgradu u kojij se gradi lift. Popnem se stubištem do drugog kata izbjegavajuči kamere,uđem na drugi kat gdje se nalaze dvije prostorije gdje su compovi sa kojih uzmem što trebam i pokokam plocajce. Kad sam sve to obavio vratim se u haustor i nastavim se penjati stubištem gdje završava nedovršeni lift. Iznad tog lifta nalaze se metalne grede preko kojih se popnem do djela gdje se nalazi prva pomoč i još neka sitnica.Sada postoji na vrhu te konstrukcije otvor do kojeg nemogu nikako skočiti da izađem van ili pak u samom podrumu garaže postoji veliki otvor za lift u kojem isto nema šanse da se popnem.Ak neko zna kak da izađem dalje nek mi javi ovdje ili pvt na mail g.garfild@gmail.com
ggarfild je offline  
Staro 27.04.2011., 19:53   #2
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Sreća pa još nema nikakvih Splinter Cell tema...
Što se tiče problema savjetujem da ukucaš u youtube ime igre zajedno sa levelom na kojem si zapeo i pogledaš walkthrough...
To je najjednostavniji način za prelaženje, a ne da ti neko objašnjava di trebaš ić...
RaWeN je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.04.2011., 20:33   #3
ggarfild
Premium

Datum registracije: Oct 2007
Fala na savjetu
ggarfild je offline  
Oglasni prostor
Oglas