|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Spliter Cell
Nakon malo podužeg vremena ponovno sam odlučio odigrati cijeli serial Splinter cell-a. Igrajuči tako igru došao sam do jednog djela i neznam kako dalje. To je taj kad dođem u pozemnu garažu i uđem u zgradu u kojij se gradi lift. Popnem se stubištem do drugog kata izbjegavajuči kamere,uđem na drugi kat gdje se nalaze dvije prostorije gdje su compovi sa kojih uzmem što trebam i pokokam plocajce. Kad sam sve to obavio vratim se u haustor i nastavim se penjati stubištem gdje završava nedovršeni lift. Iznad tog lifta nalaze se metalne grede preko kojih se popnem do djela gdje se nalazi prva pomoč i još neka sitnica.Sada postoji na vrhu te konstrukcije otvor do kojeg nemogu nikako skočiti da izađem van ili pak u samom podrumu garaže postoji veliki otvor za lift u kojem isto nema šanse da se popnem.Ak neko zna kak da izađem dalje nek mi javi ovdje ili pvt na mail g.garfild@gmail.com |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Sreća pa još nema nikakvih Splinter Cell tema... ![]() Što se tiče problema savjetujem da ukucaš u youtube ime igre zajedno sa levelom na kojem si zapeo i pogledaš walkthrough... To je najjednostavniji način za prelaženje, a ne da ti neko objašnjava di trebaš ić... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Fala na savjetu |