Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.04.2011., 21:51   #1
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Treba nekome telefonski priključak?

Naime, stanje stvari je slijedeće, zbog razno raznih stvari sam na početku akademske godine (10. mjesec), uzea telefon i adsl kod t-scuma (to je jedini operater koji mi je bija dostupan) uz ugovorno obavezu na 2 godine.

E sad, isti više ne potrebujem, pa ovim putem apeliram na svekoliko pučanstvo, ukoliko vam triba (ili znate nekoga kome triba) telefon + adsl ili samo adsl, poklanjam prikljucak, s tim da ja plaćam prijenos priključak, kao i izjavu kod javnog bilježnika, koja je potrebna da bi se prebacilo ime vlasnika linije.

Linija se nalazi u Rijeci, al mi je rečeno da se može prebaciti bilo di u RH, samo treba uzet u obzir da se moramo (ja i budući vlasnik) nacrtat osobno kod javnog bilježnika s osobnim iskaznicama, da bi tu izjavu riješili. Obzirom da sam inače iz Dalmacije, u koju se i vraćam krajem 5. miseca, nije problem da se to i doli riješi, za ostale lokacije (mimo primorsko goranske ili splitsko dalmatinske županije) triba malo više kemijanja, al mislim da bi se i to dalo riješit.

Samo bi naglasija da je potipsan i ugovor na godinu dana za Flat promet, tako da se do 10. mjeseca 2011. ne može prominit na neki drugi paket.

Ukratko, nudim telefonski + ADSL priključak kod T-coma s odrađenih 8. miseci ugovora, uz moje plaćanje troškova prijenosa linija i ostalih troškova za prijenos vlasništva, također dajem i router, spliter i ostale stvari koje dobijete kod T-com-a, dakle ko da ste potpisali novi ugovor, samo šta je 8 miseci istog već odrađeno.

edit: ukoliko sam falija podforum, molim moda da primisti temu u primjereniji podforum
Staro 22.04.2011., 01:25   #2
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ajoj, mjesec dana zakašnjenja, već sam platio prvih pola rate t-scumu. A biti će netko zainteresiran. Ponuda je i više nego dobra.
Tomtam je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno