|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Treba nekome telefonski priključak?
Naime, stanje stvari je slijedeće, zbog razno raznih stvari sam na početku akademske godine (10. mjesec), uzea telefon i adsl kod t-scuma (to je jedini operater koji mi je bija dostupan) uz ugovorno obavezu na 2 godine. E sad, isti više ne potrebujem, pa ovim putem apeliram na svekoliko pučanstvo, ukoliko vam triba (ili znate nekoga kome triba) telefon + adsl ili samo adsl, poklanjam prikljucak, s tim da ja plaćam prijenos priključak, kao i izjavu kod javnog bilježnika, koja je potrebna da bi se prebacilo ime vlasnika linije. Linija se nalazi u Rijeci, al mi je rečeno da se može prebaciti bilo di u RH, samo treba uzet u obzir da se moramo (ja i budući vlasnik) nacrtat osobno kod javnog bilježnika s osobnim iskaznicama, da bi tu izjavu riješili. Obzirom da sam inače iz Dalmacije, u koju se i vraćam krajem 5. miseca, nije problem da se to i doli riješi, za ostale lokacije (mimo primorsko goranske ili splitsko dalmatinske županije) triba malo više kemijanja, al mislim da bi se i to dalo riješit. Samo bi naglasija da je potipsan i ugovor na godinu dana za Flat promet, tako da se do 10. mjeseca 2011. ne može prominit na neki drugi paket. Ukratko, nudim telefonski + ADSL priključak kod T-coma s odrađenih 8. miseci ugovora, uz moje plaćanje troškova prijenosa linija i ostalih troškova za prijenos vlasništva, također dajem i router, spliter i ostale stvari koje dobijete kod T-com-a, dakle ko da ste potpisali novi ugovor, samo šta je 8 miseci istog već odrađeno. edit: ukoliko sam falija podforum, molim moda da primisti temu u primjereniji podforum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajoj, mjesec dana zakašnjenja, već sam platio prvih pola rate t-scumu. A biti će netko zainteresiran. Ponuda je i više nego dobra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|