|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koje od ova dva napajanja
Za konfu iz siga. Sinoć riknuo coolermaster, a s obzirom da živim u selendri, našao sam ovo: Fortron 500W blue storm bronze Silverstone strider ST50F-ES Koje uzeti i da li će gurati ovu moju konfu? X4620 ima otključan L# cache. Silverstone ima samo jedan 12V rail koliko vidim, dok fortron ima 2. Ili da se strpim i tražim dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bi radije Silverstone iako bi za tu konfu dovoljan bio i Fortron 400W.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Cijene nam nisi napisao. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
To su napajanja od cca 500kn.Na tvom mjestu bih uzeo XFX 450W.Garancija 5god.regajući se na stranice proizvođača.Ako nisi ograničen kupnjom u mjestu(plaćanje karticom) imaš računa platiti i dostavu. http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?...X-P1-450S-XXB9
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja ti imam Fortron i jako sam zadovoljan sa njim, definitivna preporuka, a i dovoljno je jako da pogura sve pa i vise od toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ako je c-shadow ograničen samo na ta dva napajanja onda definitivno Silverstone. Iako Fortron ima dva raila na +12V oni zajedno mogu dati svega 24A što je dosta manje od Silverovih 34A. Osobno imam to napajanje i uz konfu pod Moj komp to napajanje se ni pod najvećim opterečenjem ne zagrije, a kod frenda drži 4850 Crossfire već duže vrijeme bez problema. Također, gore spomenuti XFX je po snazi i jakost jedank Silverstonu tako da ti je bolje uzet onog koji te na kraju manje ispadne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzeo sam jučer silverstone. Bilo hitno, komp morao odmah proraditi, nisam imao vremena naručivati i čekati. Radi zasad OK jedino mi nije jasno kako to 34A na jednom railu. Što nije po nekom standardu max 20A, a preko toga kao moraju razdvajati na 2 raila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|