|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Vodatel ponudio satelitski pristup
Mislim nije nista posebno interesantno jer oni hoće 130 kn za flat-rate i još da se koristi modem za upload. WTF??? Ali kad bi se to dalo iskombinirati sa SuxADSL-om pa da je ADSL za upload, a satelitski internet za download ne bi bilo tako loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Piše ti na njihovim stranicama da se može koristiti bilo kakva veza za upload. Ja baš danas naručujem kod vodatela ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Jel Sux ADSL od HT-a u promet racuna samo download ili i upload? LC koju ces ti kombinaciju imati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
U T-comovom adslu se računa i upload i download, ali ti zas sat koristiš samo upload. Ja imam 56K i uzet ću si SATADSL od vodatela 768kbps Baš sam sad bio na njihovim stranicama da podnesem narudžbu, ali me pita neki identifikacijski kod od SkyStar kartice, a nju još nemam (danas isto naručujem), pa nisam mogao podnijeti zahtjev do kraja... Uz vodatzelov SATADSL ulazi i pretplata za njihov najjeftiniji internet, tako da si sa 56k spojen kao i sa carnetom (po cijeni)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: Vodatel ponudio satelitski pristup
Mislim da se moze kombinirat sa ADSL-om, bitno je da si stalno spojen na net za upload, kao kod svakog satelitskog download- samo sumnjam da bi se matematicki isplatilo to sve plačat... Pogotovo sad kad su pale cijene DSL prometa.. Treba izračunat... Citiraj:
__________________ |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
A kad će u moje selo doć ADSL???
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Kaj postoji limit prometa na satADSL-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
a koliko je limit? 5GB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Koliko ja znam nema limita, alio ako uzmeš brzinu (ja sam tu uzeo) od 768kbps onda ti je to oko 75 kb/sec Izračunaj koliko ti je to vremena do 15Gb i uzmi u obzir da si non-stop na netu. Skidat ćete manje. Jel tako? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Kod svag providera ti stoji da je FLAT-RATE. Ali zagušenje satelita se događa dosta često i onda su rigorozni prema svima koji masovno skidaju ili preko dana vrše "teški" download. Inače 768kpbs je 96KB/s dakle računaj negdje oko 90KB/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]() Valjda će mi dat da normalno skinem modane drivere za Lajvicu! ![]() I samo to ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Je flat rate je, ali postoji nešto što se zove frendly use, a to znači da ne možeš skinuti dnevno 10Gb, jer zagušiješ satelit, pa u tom slučaju ti smanje brzinu nekih 50%!!!
![]() |
#18 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo da napomenem, iako brzina satelitskog pristupa moze biti velika ne zaboravite na delay koji je poguban za bilo kakav real time (igranje). Satelitski pristup je samo za teski download, a ako je i to ograniceno zbog frendly use... you got the point.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|