|
![]() |
#1 |
Ape
Datum registracije: Jan 2012
|
MMORPG
pozz ekipa... ev ovako... ja vam igram WoW vec jedno par godina i tak, ne znam ko prati ko ne, al wow onako polako zavrsava ak se mene pita... i sad bi ja volio nac nes drugo, neki MMORPG koji bi me mogao zainteresirat ko i WoW... javljam se tu jer ja ne znam bas neke druge igre koje se mogu mjerit sa wowom pa se nadam da mi neko moze pomoc tko je vise upucen od mene... Evo najvise koje su mi zapele za oko su EvE online i Guild Wars 2 ..... EDIT: molim vas da izostavite prijedloge tipa: RIFT, LOTR, AION i slicne kopije WoW serijala...hvala
![]() |
#2 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema apsolutno nikakve konkurencije, mislim da će ti ovaj video biti više nego dostatan da odlučiš koju igricu ćeš igrati ![]() ![]() btw. ja sam igro wow jedno 1-2 god sa razmacima te sam siguran da će je gw2 nadjačati s vremenom jer ipak je wow ikona mmorpga, gw2 mi se čini masu zanimljiviji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ape
Datum registracije: Jan 2012
|
heh, to sam si i mislio...gaming life ends whit wow ... ![]() Diablo sam dao bratu da hala jer mi takodjer nije nesto... a za guild wars 2 ne znam... svi pricaju da ce bit dobro... al glupo mi da kupim igru bez da je vidim.. jel se moze neki trial dobit da se osproba il nes?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|