|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() uglavnom, frend mi prije tjedan dana šikne forward kaj je dobio od BettingZone.org: ----- Postovanje, Kao mogucem buducem korisniku nasih usluga poklanjamo vam informaciju o namjestenom mecu koji ce se odigrati 16.05.2005. u 16:00 GMT+1. Iskoristite poklon, uvecajte svoj kapital! Namjesten mec: Viborg - Esbjerg tip X, koef. 3.30, ulog max, Danska 1, 16.5.2005. 16:00 GMT+1 ----- ko ne bi volio povećat svoj kapital... isti dan žena mi dobije njihov mail sa istom ponudom: ---- Postovanje, Kao mogucem buducem korisniku nasih usluga poklanjamo vam informaciju o namjestenom mecu koji ce se odigrati 16.05.2005. u 16:00 GMT+1. Iskoristite poklon, uvecajte svoj kapital! Namjesten mec: Viborg - Esbjerg tip 2, koef. 2.90, ulog max, Danska 1, 16.5.2005. 16:00 GMT+1 ----- i tako to prošlo, nisam se nešto obazirao na taj rezultat da bi ga išao provjeravat jel stvarno bilo tako ili nije, kad je sigurno neki hoax u pitanju, samo se još ne zna kakav... kad eto danas opet forward od onog frenda, opet od BettingZone.org: ---- Postovani, Obavijest o namjestenom mecu koji ste dobili od nas kao reklamni special tip izmedju Viborg - Esbjerg se zavrsio bas kako smo vam dostavili obavijest 2-2 tj. konacnim ishodom X. Tok meca: Viborg Esbjerg 5'[1 - 0]K. Fabricius 60'[2 - 1]J. Kristiansen 44'[2 - 0]J.R. Mota 78'[2 - 2]M. Murcy Clanovi koji su nam ukazali povjerenje su pored tipa X sa koef. od 3.30 kao sto ste i vi dobili reklamni tip dobili i prelaz ovog meca iz 1-X, koji je kao sto vidjite takodjer pogodjen sa koef. od 12.00.Znaci jasno je vidjet da sa ulozenih 1000 kn dobitak je na tip X 3300 kn a na prelaz 12000 kn ako ste ih naravo igrali na razlicitim listicima. Obavijestavamo vas da cemo slijedeceg tjedna imat ponovo info o namjestenom mecu na koji ce koef. na tip 2 biti oko 5.50 a na prelaz 15.00, te ce ovoga puta i dobit biti veca. (ima još) i sad naravno dolazimo do !!!UPLATE!!!: (nastavak maila) Ako ste zainteresirani da primite obavijest o ovom namjestenom mecu pretplatu mozete izvrsiti do slijedeceg tjedna. Cijena special tipa, tj. namjestenog meca stoji 300 eura/2300 kuna.Posto jos niste postali zvanicno clan bettingzone sajta, izaci cemo vam opet u susrijet i umijesto cijele sume koju bi trebalo platiti za ovaj tip, ponudicemo vam olaksicu da jedan dio platite unaprijed a drugi nakon zavrsetka meca, tj. nakon naplate u kladionici. Prvi obavezni dio koji se mora unaprijed uplatiti je iznos od 750 kn a preostali iznos od 1550 kn cete platit nakon zavrsetka meca i naplate u kladionici.Mi vam vjerujemo, a vi nama? Upute o pretplati i broj racuna mozete naci na nasoj stranici pretplata a nakon izvrsene uplate dostavite nam vase osobne podatke kako bismo provjerili vasu uplatu i broj vaseg mobitela na koji cemo vam poslat info o namjestenom mecu. Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas na nas e-mail contact@bettingzone.org ---- i sad sam ja ostao malo začuđen kvalitetom prijevare, mislim ono, nekako su pogodili, ali kako... možda je netko čitajući i sam skužio, uglavnom ponude tipova za frenda i za ženu nisu isti, ženi su rekli tip 2, a frendu tip X...vrlo elegantno računica: po 100 mailova za svaki tip - to je 100 pogođenih 'predviđanja' neka se samo 10% od njih polakomi (a klađenje je valjda 3. nacionalni sport u rvata u ovom trenutku pa bi postotak mogao biti i podeblji) i uplati onih 'olakšavajućih' 750 ćuna -> 7500 slijedi drugi 'namješteni' meč - ona desetorica koji su uplatili 'kotizaciju' željno očekuju informaciju koji tip je dobitni...naravno, i njih razrežu na tri jednaka dijela pa će onda neka trojica sigurno pogoditi...znači dva točno pogođena 'namještena' meča - to mora da je ok, pa oni idu uplatiti i onih preostalih soma i pol ćuna kako bi i dalje dobijali informacije o namještenim susretima -> 4500 SUMA=12000 kuna za bijednih 300 email adresa na početku...i debelo potcijenjenih 10% pohlepnih eto, umorih se tipkajući |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ja sam skuzio da je prevara cim sam procitao Postovanje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
inace bi mail glasio ovako: dobili smo dojavu bla bla ... kladite se na to i to... buduci da u hr ima brdo BRIKOVA (pojam iz filma Mehanizam), samo cu reci, u jebote, sve brik do brika ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
možda bi trebalo naglasiti da ovo nije nagradna igra ko će prije skužit da je prijevara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
u mome slucaju ja znam kad mi se netko emailom obraca sa postovani, postovanje, sa stovanjem da me zeli zajebati debelo. uglavnom su to klinci koji ukradu webstranicu ili ukradu cak i template pa zele zivjeti od neta.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ali to nije sve! Ako uplatite odmah, dobit ćete i pola metra savitljive žice! Napravite svojoj djevojci dugo očekivani dar i poklonite joj lančić, ili možda čak narukvicu ili krunu, a ako uplatite dva tipa dobijete i super neuništiva kliješta > u pola cijene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PCExpert Milicija
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |