Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.03.2011., 14:02   #1
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
HP Compaq 615 LCD puknuo

Pozdrav.

Molio bih Vas za savjet. Prijatelju mi je LCD puknuo ( slika ), mislim da mu nema pomoći nego zamijeniti, tj drugi staviti.
To bih mu ja napravio, gledao sam malo po netu, što bi se moglo. Zanima me na što moram paziti. Primjetio sam da LCD-i nekih laptopa pašu na više modela, pa čak i modela drugih proizvođača. Obzirom da se radi o modelu 615 koji (čiji) LCD bih trebao tražiti? Mislim da će biti potrebno prvo skinuti sa ovoga, ovaj puknuti, kako bih znao na kojoj su strani konektori i sve.. ili griješim?

Dakako, obzirom da mu je garancija istekla, o servisu nisam razmišljao.

Unaprijed zahvaljujem.
NeooS je offline  
Staro 27.03.2011., 10:11   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Svaki tip ekrana ima svoju jedinstvenu oznaku. Obično piše nešto tipa P/N. Moraš tražiti ekran s tom istom oznakom. Imaš na ebayu dosta trgovina koji dilaju ekrane za laptope. Isto tako se i na Njuškalu nađe crknutih lapova sa cijelim ekranima po povoljnim cijenama.
Oglas

Oglas
Staro 27.03.2011., 12:02   #3
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Imas PM.

PS.
Inace, jako zanimljivo, na istom mjestu pukotina na laptopu kojem isto tako mijenjam display. I isto tako Compaq 615... Bit ce da je nekakav design flou.
musso je offline  
Staro 27.03.2011., 14:37   #4
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor musso Pregled postova
Imas PM.

PS.
Inace, jako zanimljivo, na istom mjestu pukotina na laptopu kojem isto tako mijenjam display. I isto tako Compaq 615... Bit ce da je nekakav design flou.
Hm..neznam kako je na tvom došlo do oštećenja, ali na ovaj je osoba x stala nogom (ostavio ga je u autu između sjedala)

Coconut, hvala! Pazit cu.
NeooS je offline  
Staro 04.04.2011., 00:30   #5
LudonjaST
Premium

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor musso Pregled postova
Imas PM.

PS.
Design flou je dimenzija ekrana, generalno gledajući.
Pucaju ko kokice.
Smanjili su visinu LCD-ova, a produžili dužinu.
I još stavljaju sve to u kučišta od loše i tanke plastike. Užas!!
LudonjaST je offline  
Staro 05.04.2011., 23:51   #6
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Ovako Ludonja pišeš gluposti jer ja imam taj lap već godinu i pol i sa ekranom je sve sasvim u redu ništa ne puca

evo što everest kaže za ekran:

Old friend je offline  
Staro 06.04.2011., 18:47   #7
LudonjaST
Premium

Citiraj:
Autor Old friend Pregled postova
Ovako Ludonja pišeš gluposti jer ja imam taj lap već godinu i pol i sa ekranom je sve sasvim u redu ništa ne puca
Ma baš pišem gluposti!! Što ti radiš sa svojim laptopom? Izlaziš li uopće vani s njim?? Imam ga i ja ali ga nosim sa strahom jer se plastika ekrana krivi na svaki dodir po sredini. A i sama potražnja ekrana govori sve!!
LudonjaST je offline  
Staro 06.04.2011., 19:30   #8
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Da naravno da izlazim, dobio si torbu s njim kao i ja i ne nije istina ne savije se ekran na sredini i začudujuče za tu cijenu solidno čvrsto cijeli napravljen,

a tebi ako će padati lap po podu ili ćeš gaziti nogama po njemu naravno da će ekran puknut, inače neće i daj se malo uozbilji ja sa 40 godina nisam više djete da se s tobom uopće prepirem oko ovakvih gluposti, ako ti proizvod ne odgovara kupi drugi ja sam za te novce u to vrijeme zadovoljan sve radi i godinu i pol nakon kupnje
Old friend je offline  
Staro 06.04.2011., 23:50   #9
LudonjaST
Premium

Ali .... prepireš se!!
LudonjaST je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja