|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Sapphire 3870 Crossfire - neke igre zapinju
poz, evo nabavio sam si crossfire sa dvije Sapphire 3870 512 mb ddr4. imao sam xp pa nije bas radilo kak spada, pa sam si digao win 7 64 bit, i sad je dosta bolje ali imam par pitanja. komp je iz siga i imam catalyst 11.3 verziju jel 16000 score u 3d 06 dobar s tim da rade na stock frekvencijama? u crysis warhead mi sve zivo steka neznam sto, ide isto (mislim mrljavo) bez obzira na kojoj rezi igrao i koje detalje, steka stalno. isto tako i nfs pro street. jel to do igara ili nest drugo? jel imate kaki savjet, jel treba kaki crossfire fix itd... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Međutim, badava ti to ako ti u igrama sve zapinje. Mislim da ti je najpametnije prodat obje kartice za 300-350kn/kom i kupiti si neku rabljenu 4850/4870 ili nešto slično za oko 500 kn- možda po sirovoj snazi neće biti jake kao taj crossfire, ali barem nemaš crossfire problema i poteškoća
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
cod black ops, bioshock 2, tiberium wars, lost planet... doslovno lete imao sam prije 8800 gtx i ove dvije rade puno bolje od nje. dali imaju neki drajveri kojima se to rijesi ili tak nest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
ili staviš neke starije drajvere iz vremena kada je podrška za 3800 seriju crossfire bila bolja
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|