|
![]() |
#1 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Vodatel SatADSL pack iskustva ?
Trenutno imam ISDN a kako ADSL neće tako skoro u moj kraj mislim se bi li uzeo njihovu SatADSL ponudu... Je li netko uzimao ovaj Vodatelov satelitski komplet i kakva su iskustva ...vrijedi li to 999kn ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Računaj na gnjusno veliki ping - obzirom da sve ide preko satelita. Tako da je igranje off. Upload i dalje ide preko modema. Tako da si obvezno spojen na net klasično. Eventualno se isplati za download velikih količina podataka. Uz to se dobije i home entertainment system sa sat telkom. Ako ti je ovo bitno, cijeli sistem ima smisla. Ali za surfanje i igranje na netu ---- 0 bodova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
|
Sve znam ,mislio sam više na kvalitetu komponenti koje su uključene u komplet (kartice, tanjura i ostalog...) tnx anyway |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
koristim VODATEL SatADSL vec 2 mjeseca, mogu ti reci da je vrlo dobar, na igranje zaboravi..... bolje ide preko obicnog modema. ako zelis skidati s neta velike fileove, p2p ili torrent onda ti ovaj paket kao stvoren a meni bas tome sluzi i nemam nikakve zalbe na njega jedini problem je to ste moras okrenuti tanjur na Astru 3A 23.5E a na satelitu nema nikakvih progama za gledat tako da je samo sa net sto se tice komponenti treba ti skystar 2 (nemozes pogrijesiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
Vodatel u svojoj ponudi nude Skystar2 , 90cm tanjur i multiholder sa dva LNB-a. Znači li to da istovremeno mogu pratiti dva satelita tj.imati i net i TV ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
multiholder je nosac za dva lnba koja su usmjerena prema istom satelitu, mozda je razlika max 0.5 stupnjeva izmedu ta dva lnba tako da mozes gledat i tv ako uhvatis dva satelita na poducju od 0.5 stupnjeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Geek Wants Out
|
Čemu onda uopće služe dva LNB ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
sluzi tome da bude jednostavnije spojit dva recivera na jedan tanjur, svaki reciver na svoj lnb kako kaze darth vader najbolje je kada bi imali DiSEQc pa pomicali po potrebi ali DiSEQc je oko 400kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako imas 2 LNB-a mozes jedan staviti na Astru (19,2°E) a drugi na HotBird (13°E). Tako da ne moras vrtiti antenu tamo vamo. Nije istina da je razmak samo 0,5°. Ali ne mozes u isto vrijeme surfati sa satelitskim netom i gledat TV. Jedno po jedno moras ![]()
![]() |
#12 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
Motorom upravlja reciver ili ti skystar2 preko nekog programa procito sam negdje kako radi al nesjecam se. Reciver mora podrzavati tu funkciju nemoze svaki upravljati motorom.
![]() |
![]() |
#13 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
>> PONUDA << Koliko sam ja shvatio jedam LNB ide za surfanje a drugi za Tv program a prebacuju se sa DiSEQ-om . Je li onda to to ? Može li se s tim gledat TV program i surfat netom ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
Imas DiSEQ sa izlazom za 2 recivera. tako onda mozes spojit na jedan izlaz skystar2 a na drugi recimo DAW i ludilo. Gledas i skiads.
![]() |
![]() |
#15 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
pošto ima dva lnb-a iz svakog ide jedna žica, pa te dvije žice idu u diseq iz kojeg jedna ide bilo gdje u reciver, skystar ... Taj diseq koji dolazi u kompletu ima 4 ulaza, pa recimo ja doma imam Astru 19,2 HotBird 13 i Astru 23,5....pa spliter tako da sve to ide u reciver( iči će kad kupim ![]() ![]()
![]() |
#17 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
motor i skystar 2 nisu bas najsretnije rjesenje, vuce puno struje i stvara probleme na kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
sčldkf
imam u planu nabavit motor za skystar 2 jer mi ide na zivce pomicati antenu kada ocu nesto gledati i onda kad idem na net micati ponovno na astru ali se dosta ljudi zali da to bas i nije najbolje rjesenje pa sad neznam dali je bolje penjati se po kuci ili to raditi iz svoje sobe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Dark side Moderator
|
Vidite ja sam cuo dosta razlicitih iskustava. Uglavnom nekima ta skystar2 radi ludilo drugima opet ne, ovisi valjda sve o komponentama. Uglavnom ja sam ju imao jedno 2 tjedna i dosta me je znala zezat tj usporavala mi jekomp. Sve mi je radilo koda mi je nonstop proc na 50 %, i to obicno onda kad onaj tanjur treba postat zeleni. Uglanom otpusio sam to i zamjenio za DOW tak da me sad boli briga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|