|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Laptop za inženjera
Dobar dan, ima li ko kakvu preporuku za laptop, naime treba mi dobra mašina za pokretnje simulacija i proračune, akviziciju i obradu podataka (mjerenja osciloskopom...), za CAD , ECAD, EDA software tipa Synopsys Cadence Matlab/Simulink i slično. Znam da su nabrijane mašine uglavnom prilagođene igricama, a to mi nije u fokusu. I drugo koje su ozbiljni proizvođači laptopa? DELL, Toshiba?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
akvizicija podataka vjerojatno traži RS232C serijski priključak... bar koliko ja znam. a CAD, MatLab i slično bi bili vrlo zadovoljni sa nekom nvidijom, po mogućnosti profesionalnom. nisi postavio cjenovni okvir pa bih ja predložio Toshiba Tecru S serije... http://www.telebit.hr/NB-Toshiba-Tec...663129747.aspx moćan stroj. nepoderiv i neuništiv. ne smeta mu teren, prašina, malo kišice.... odličan ekran koji se vidi i po danu i trogodišnje jamstvo. jedini laptop kojem je moguće dokupiti produljenje jamstva na 5 godina.... masterpiece... serial port za mjernu tehniku i nvidia quadro profesionalna grafika koja čini da programi tipa CAD lete...
♦ As i was going up the stair ♦ I met a man who wasn't there ♦ He wasn't there again today! ♦ I wish, I wish he'd stay away.♦ Zadnje izmijenjeno od: taip@n. 23.03.2011. u 17:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|