|
![]() |
#1 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Zamrzavanje programa u radu
Evo sada opet neki problem, naime kada nesto radim cesto mi se dogodi da mi se zamrzne neki program koji je fokusiran bez obzira je li to Foobar, Chrome, Traktor DJ,...Taj određeni program jednostavno zastane mozda na 10 sekundi i onda se vrati u zivot. Windows je updatean, svi driveri OK, Virusa nema, koliko znam sve komponente su ispravne..Da li je to zbog nekih programa koje koristim ili zbog nekih hardverskih problema? Svaki savjet je dobrodosao. Evo popis komponenti i mozda problematicnih programa: Comp: Intel Core 2 Quad 2.40GHz @ 3.62GHz Kingmax DDR2-800 (400 MHz) Western Digital WDC WD 640 Asus P5Q Pro Turbo XFX GeForce 9800 GT OS: Windows 7 Enterprise Programi: REFOG Personal Monitor qTorrent Launchy Kaspersky Internet Security 2011 (Parental Control )
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vjerojatno zbog REFOG Personal Monitor + KIS (Parental Control).. Probaj iskljucit oboje, pa vidi jel i se smrzava ista? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
|
Izgleda da KIS i REFOG ne smetaju kada su pojedinacno ukljuceni ili skupa ali kada se ukljuci Torrent onda je problem. Je li se mogu mijenjati postavke u Torrentu ili je to zbog verzije 2.2.1 koju ja sada imam?
![]() |
#4 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
do utorrenta moze biti jedino ak sve vuces s istog diska i istovremeno skidas/seedas pa ti se disk overloada, jednostavno nemre primat i slat torrente, vrtit film i jos kaj ti ja znam kaj istovremeno. ak me razmes kaj ti hocu reci... prebaci folder za torente na drugi fizicki disk, ne na drugu particiju istog diska. ako nemas drugi disk, cisto za probu ustekaj usb stick pa probaj na njega da se uvjeris da je to to. inace kad ti se to dogodi u utorrentu dolje lijevo do DHT bi ti trebao pisati nekakav warning disc overload ili slicno.
![]() |
#5 |
Never Forgetti
|
Da sve mi je trenutno na jednoj particiji od 600 GB sada tako da je vjerovatno do toga. Sada sam upalio Traktor, Virtual, uTorrent, Photoshop i Brotherhood pa da vidim koliko cesto kiksaje. Upload i download istovremeno radi. Ako ne bude do toga onda cu maknuti REFOG pa da provjerim. Sada je iskljucen pa jos nije zastajkivao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|