Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2011., 21:20   #1
češnjak
Premium

Datum registracije: Dec 2004
Nokia n73 ne reagira...

... nakon neuspjesnog software upgrade. Nesto otislo kvragu u postupku i sad se ne moze vise upaliti. Komp prepoznaje da je nesto spojeno kad spojim mob preko kabela,ali ne zna sta je a nokijin program uopce ne prepoznaje. Probao sam onaj reset s zelenim+*+3 tipkama ali nije uspjelo.

Jel netko ima neku preporuku/iskustvo sta da radim?
češnjak je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2011., 21:40   #2
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
moras napravit "dead phone flash"...

prvo si skini "NaviFirm+ 1.2" pomocu njega skini firmware za svoj mob (pripazi postoje dvije verzije n73 RM-132 i RM-133, ispod baterije ti pise koji je tvoj model)

drugo ti treba "Phoenix Service Software v2011.08.003.45122"

trece prebaci firmware koji si skinio u "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products" (ili di si vec instaliro), ime direktorija mora bit model telefona (np RM-132)!!!

nakon toga u Phoenix izaberi "File" pa "Open Product", pa izaberes taj tvoj n73 (tj RM-13X), onda otvori izbornik "Flashing" pa otvori "Firmware Update"... u porzoru izaberi "Dead phone USB flashing" nakon toga sljedi upute koje ti pisu

uglavnom trebas izvadit bateriju iz moba, spojit usb kabel, vratit bateriju u mob i stisnit power tipku na mobu, nakon toga ok u Phoenix-u...

ovo ti sve napamet pisem tak da nije 100% guide, trenutno nemam Phoenix instaliran pa moze bit da sam nest krivo napiso...

ak ti nest nije jasno cimni me na PM

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 21.03.2011. u 21:56.
nathan.fake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno