|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Razlike u performansama ![]() dakle ako ti frend nije predaleko obje ce raditi isto. Naime imao sam igrom slucaja obje kartice, i sa obje sam super zadovoljan. Ovu 1700 imam sad trenutno (1600 sam imao prije). Inace jos jedna stvar, 1700 ima malo osjetljiviji prijamnik, sto u prijevodu znaci da ako ti je 'frend' jako daleko, onda obavezno uzmi 1700. Pod jako daleko mislim vise od 2km. Naime ja sam se sa 1600 bez ikakvog problema spajao na 2km razdaljinu, naravno pod uvjetom da imas i vanjsku antenu spojenu na tu karticu (ja je takoder imam i svakako preporucam svakome jer ove 'malene koje dodu uz karticu su slabasne) ps. jos jedna mozda bitna stvar, 1700 zahtjeva 2 usb utora, dok 1600 'treba' samo 1. eto nadam se da sam barem malo pomogao. Lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam ovu 1600 USB. MIslim da 1700 ima isti Realtek chip, ali je transciver drugaciji... Sensitivity range je skoro i vazniji od snage kartice. Atheros recimo ovdije pokazuje kvalitetu... snaga 20dBm (= 100mW) sensitvity -92dBm snaga 17dBm (= 50mW) sensitvity -95dBm Teoretski ce imati istu kvalitetu signala sa istom antenom... Uvijek treba racunati na to da je komunikacija dvosmjerna, uzalud 200mW snage ako kartica ne moze "cuti" onu na drugoj strani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
đabalebaroš
Datum registracije: Mar 2005
|
Sa 1600, stock antenom i windsurferom, možeš ostvarit fine udaljenosti. Ja sam takav setup koristio za spajanje na omnicu (8 ili 9 dbl) na udaljenosti od 380m (google earth) i signal je uvijek bio good ili very good, brzina stabilna. Nadam se da ti je bar malo pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
hvala vam ljudi, sutra si uzimam 1600 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|